Цветан Цветанов: ПП ГЕРБ отчита грешките си в предишния мандат и ще работи за по-високи доходи

9c74a6b17ca8f95c90eb9cd40b592dbfПолитическа партия ГЕРБ отчита грешките си в предишния мандат и ще работи за по-високи доходи. Управлението трябва да е от една политическа партия, а не от няколко и след това да си прехвърлят отговорността. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата на партията в Благоевград Цветан Цветанов, който си срещна с работници от шивашки цех в град Сандански.

Той зададе въпрос към събралите се работници, дали има човек, който е поел отговорността за загубените една година и два месеца. Работниците от шивашкото предприятие отправиха от своя страна редица въпроси към Цветан Цветанов, свързани със социалната политика, която е най-голямата болка на обикновения човек. Те ще разчитат на по-високи заплати, майчинство и пенсии, като се работи усилено и за здравеопазването.

Цветанов каза, че ПП ГЕРБ отчита грешките си при миналия мандат и ще се работи в тази посока.

„Пропуснатите ползи от правителството на Пламен Орешарски, който не се възползва от евросредствата няма да могат подпомогнат малкия и среден бизнес и ПП ГЕРБ трябва да се бори за възвръщането на тези средства. Всеки един от вас трябва да си направи равносметка какво се случи през тази една година и два месеца. Когато започнаха да управляват политически партии, които са твърде различни една от друга и водеха собствено управление, обещаваха това, което искаше да чуе всеки българин, а в крайна сметка нищо не изпълниха от обещанията си. БСП говореха 250 хиляди работни места, а само 40 хиляди са откритите свободни места. Обещанията, които не бяха дадени също не бяха реализирани”, каза Цветанов.

По думите му имаше обещания за АЕЦ Белене, които също не са били реализирани, а е бил направен референдум, който е струвал ужасно скъпо на България.

„Всеки преди да гласува трябва да си зададе въпроса какво бе постигнато през последното управление и защо се стигна до предсрочни парламентарни избори, а в крайна сметка не загубихме ли ценно време .Ние не трябва да забравяме, че ГЕРБ управляваше в изключително тежка криза за България. Това беше изключително отговорно управление и ние се натоварихме с негативи от него”, каза още Цветанов.

По думите му, за да даде парите Европа, българинът трябва да се научи на дисциплинирано поведение. Той напомни за създалата се ситуация за АМ Струма Лот 4 и как работата спря след като се оттегли от управлението ПП ГЕРБ.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене