Младежи заклеймиха заливането с вода

imagesМладежи, членуващи в Общинския съвет по наркотични вещества в Благоевград се обявиха публично срещу инициативата „заливане с ледена вода“.

„Изразяваме своето несъгласие с разливането на толкова голямо количество живителна течност, както в България, така и в световен мащаб, когато много деца в бедстващи райони не могат да получават необходимата питейна вода всеки ден. Предлагаме на всички, които наистина се вълнуват от съдбата на страдащите, да закупят чиста вода за децата, на които тя им е толкова необходима и да обявят, че ще подпомогнат и заболелите от амиотрофична латерална склероза. Ние, децата от Благоевград и региона, настояваме, както при траките от Скаптопара и другите известни градове преди столетия, да се отнасяме с благодарност към водата и вместо да я разливаме“, категоричните са младежите, борещи се срещу дрогата в областния център.

„Нека всички да закупим минерална или изворна вода за нашите връстници от Мизия и останалите наводнени неотдавна градове и села, които са лишени в момента от живителната течност. Надяваме се, че нашият, все още неукрепнал глас поради възрастта, ще бъде чут, защото изразява това, което сърцата ни говорят“, призовават от Благоевградския съвет по наркотични вещества.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене