Шок за „България без цензура“ в Пиринско: Бившият гербаджия Светлин Танчев оглавява кандидат-депутатската листа, лидерът Р. Динков извън класацията

_thumbИзключеният от ГЕРБ Светлин Танчев ще води листата на България без цензура в Пиринско, новината дойде от Варна, където вчера са определяли водачите на кандидат-депутатската листа. Спряганият за водач на ББЦ в региона Петър Петров от партия „Лидер “ отпада, според мълвата Петров щял да оглави листата в Кюстендил. Очакваше се, че лично Бареков ще поведе местната листа, но явно вчера са взели друго решение. Изненадващо за местната структура, лидерът на България без цензура в региона, Рашко Динков, май въобще няма да бъде включен в листата.

Светлин Танчев стана заместник председател на България без цензура след като напусна ГЕРБ.

При назначаването му за свой заместник лидерът на ББЦ Н. Бареков подчерта големите заслуги на Танчев по време на предизборната кампания за евроизборите.

Финансистът е с диплома от Харвард. Той напусна ГЕРБ и стана независим депутат, подкрепяше ББЦ и я представляваше в парламента. Според запознати, Танчев е дясната ръка на Бареков и човекът, който се ползва със стопроцентовото доверие на лидера си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене