Топ специалисти на „Сити Клиник” идват в Гоце Делчев

Doc.Ivo_Petrov_sait

Двамата ще извършват БЕЗПЛАТНИ прегледи на 25.08. (понеделник) от 13 до 16 ч. след предварително записване на тел. 0888 33 60 80

Двама от най-добрите специалисти на софийската „Сити Клиник” ще дойдат в Гоце Делчев и ще извършват БЕЗПЛАТНИ прегледи на 25.08. (понеделник) от 13 до 16 ч. след предварително записване на тел. 0888 33 60 80

Прегледите ще се извършват в кабинетите по физиотерапия на ІІ-ри етаж на поликлиниката.Сити Клиник е съвременно многопрофилно болнично заведение, което съчетава високотехнологично обурудване и приложение на най-добрите лечебни практики в областта на медицината. Лечебното заведение е партньор на Harvard Medical School и Arizona Hearth Institute,  чиито доказани специалисти обменят опит и работят съвместно с лекарите от Сити Клиник. Сити Клиник е единственото лечебно заведение у нас и в региона акредитирано от JCI (Joint Commission International). Болницата е отличена с най-високия стандарт за качество и безпостаност в областта на здравеопазването, даван от престижната международна институция.

Разположени в сграда на 5 етажа, лечебния комплекс разполоагат с с най-съвременната диагностична апаратура в страната, болничен стационар с 84 легла, 5 операционни зали и две ангиографски лаборатории.  Болницата и диагностичният център ще бъдат оборудвани с първия в България магнитен резонанс с ултра високо поле – 3 Тесла. Медицинският екип на Сити Клиник включва водещи специалисти в почти всички медицински области. Приоритет в лечението ще заемат щадящи пациента, минимално-инвазивни методи като сърдечни катетеризации, ендоскопски и ендоваскуларни процедури, интервенционални нервно-съдови процедури и периферни съдови интервенции.

Направления:

  • Инавазивна кардиология
  • Електрофизиология
  • Кардиохирургия
  • Съдова хирурги
  • Вътрешни болести
  • Неврология
  • Образна диагностика

Лечебното заведение обслужва както местното население, така и пациенти от чужбина –  чуждестранни граждани, международни застрахователни компании и техните клиенти, корпоративни групи, медицински туристи, представители на чужди дипломатически мисии и посолства в България и региона, постоянно и временно пребиваващи на територията на нашата страна чужди граждани. Персоналът на Сити Клиник владее чужди езици и предлага помощ на всички нива –  организиране на пътуването и виза, лечение и след лечебно подпомагане, избор на хирурзи и лечебни процедури, осигуряване на подходящо настаняване.

Сити Клиник има договор с Националната здравноосигурителна каса, както и с редица здравноосигурителни фондове, чрез които пациентите имат възможност да финансират лечението си.

Сити Клиник има изграден единен стандарт за добра медицинска практика, както и система за  контрол на качеството в областта на медицинската дейност, обслужването на пациентите и обучението на лекарите, сестрите и техническия персонал.

Доц.д-р Иво Петров, д.м.

Национален консултант по инвазивна кардиология

Началник клиника по Кардиология и ангиология

Сити Клиник

Доц. Петров има придобити три специалности – „Вътрешни болести”, „Кардиология”, “Ангиология” и има тясна специализация по „Инвазивна кардиология”. Доц. Петров е завършил и „Здравен мениджмънт” в МУ-София. Преминал е обучение по стрес ЕхоКГ във Висбаден, Германия, по Инвазивна кардиология и радиология в Института по Кардиология и Сърдечно-съдова хирургия към Фондация Фавалоро, Буенос Айрес, Аржентина. През периода 1999 – 2000 г. е стипендиант по Инвазивна кардиология и радиология в същата болница. Доц. Иво Петров е председател на Дружество на Кардиолозите в България, председател на Българско Дружество по Ендоваскуларна Терапия. Член е на Управителния съвет на ISES (International Society of Endovascular Specialists), Член е на Европейско кардиологично дружество – с ранг “Fellow”, Член е на Американския Колеж по Кардиология също с ранг “Fellow”, Испанска асоциация по Кардиология, Латиноамериканска асоциация на интервенционалните кардиолози, Българско дружество на Ангиолозите и съдовите хирурзи. Владее испански, английски и френски език. Има българско и аржентинско гражданство.

Има огромен опит в ендоваскуларни процедури на артериите на мозъка и други мозъчносъдови заболявания, на коремна и гръдна аорта (при аневризми и дисекации), на артериите на коремни органи и долни крайници и при тежки състояния на съдовете на сърцето. Прилага уникален метод за лечение на резистентна хипертония – ренална денервация. Въвежда и специализиран център за лечение на белодробна тромбемболия и остър исхемичен инсулт.

 

Проф. д-р Лъчезар Гроздински, ангиолог

Началник на отделение по Ангиология и флебология

Сити Клиник

 

От 1981 до 1989 г. е асистент, старши и главен асистент  в сектора по Ангиология към Национална кардиологична болница. От 1990 г. е Гл. асистент и завежда сектор по Ангиология в УБ Св. Екатерина. Бил е на краткосрочни специализации в Англия – 1989 г.  и САЩ – Харвард – 1992 г.

От 2010 до 2012г. е професор по Ангиология и началник отделение по Ангиология и Флебология в болница Токуда. През октомври 2012г. заема позицията на началник отделение по Ангиология и флебология към Сити Клиник София. Автор е  на общо 117 научни труда в областта на ангиологията,  включително на две монографии. Взел е участие в над 20 световни конгреса по ангиология и флебология.  Автор е на едно изобретение. Председател на комисията за специализация по Ангиология. Председател на Националното дружество по Флебология. Член  на управителните съвети на Българската асоциация по ултразвук в медицината и на Българското дружество по Ендоваскуларна терапия. Гл. редактор на списание Флебология&Ангиология. Автор на два романа: „Никой никога не умира” и „Насилието – начин на живот”.

 

Сити Клиник

Телефон за информация и записване на час: 0700 13 127

Адрес: ул. Околовръстен път 127, София 1407

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене