ОФК Пирин с нов футболист, гонят каръка с агне

пирин

Ръководството на Пирин картотекира днес новопривлечения състезател от Миньор Перник Давид Стоянов. Техническият директор Кирил Стойков пътува днес до столицата, за да вкара нужната документация и играчът ще е наличен за двубоя в събота в Горна Оряховица с местния Локомотив.
Орлетата ще пътуват в петък сутринта за поредното си гостуване и ще направят лагер преди срещата. С тима най-вероятно няма да пътуват Туджаров и Тасев, който все още не са възстановени от контузии.
Утре в 11:30 старши треньорът на зелените Йордан Самоковлийски ще даде редовната си пресконференция в залата на стадион Христо Ботев.
Междувременно от щаба на Пирин решиха, че не слабата игра са в основата на кризата, в която е изпаднал отборът в последва два кръга, а липсата на късмет. По този повод „зелено-белите” заклаха агне за курбан, за да прогонят каръка още в следващия мач, който е гостуване на Локомотив (Горна Оряховица). Курбанът бе даден снощи в пицария „Венеция“. „Орлетата” се завърнаха в ‘Б” група с разгромна победа с 4:0 в първия кръг срещу Ботев (Гълъбово), а след това възпитаниците на Йордан Самоковлийски в два поредни мача не успяха да стигнат до гол, при загубата с 0:1 от Пирин (Разлог) и равенството с Локомотив (Мездра) (0:0).

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене