Зад сцената: Турнето на „Пайнер“ в Благоевград завършило със скандали и обиди между певците

галена

Скандали, високи претенции и лични нападки белязаха края на турнето на „Пайнер“, което завърши в събота вечерта с концерт в Благоевград. Студената война между изпълнителите остана незабелязана за почитателите на попфолка, тъй като основно се е водила зад кулисите, разказаха пред „България Днес“ хора от бекстейджа. Напрегнатите отношения между изпълнителите започнали още от първите дни, но до бой така и не се стигнало. „Най-капризни бяха певиците, които често не се съобразяваха с решенията на режисьорите на концертите. Някои от тях закъсняваха, други пък имаха претенции към изявите си. Искаха облекла, които да не ги правят дебели, гримът им пък да бъде еди-какъв си. Капризите им нямаха край и това създаваше напрежение“, разказаха преки свидетели на драматичните случки.
Пред камерите на фирмената телевизия „Планета“ фолкпевиците винаги изглеждаха усмихнати, но в същото време с угасването на прожекторите променяли поведението си. На Мария се падна честта да открива концертите, докато Андреа също мечтаеше за това призвание, но така и не се случи. Всъщност Мария беше посочена като най-капризната певица, която не спирала с безбройните си желания. Освен това изпълнителката страняла от колежките и предпочитала да прекарва повече време със сестра си или разговаряйки по телефона.

мария

Вечната борба между Галена, Преслава и Анелия кой да закрива концертите продължи и този път. Галена като певица №1 за последната година се пребори в тази битка, докато колежките й трябваше да се примирят с по-ранни появи на сцената.

Напрежението допълнително ескалирало и от появата на двамата дебютанти Фики и Галин. Синът на Тони Староро често е обсъждан от гилдията, че музикалната му кариера се дължи на връзките и парите на баща му и затова колежките му странят от него. Галин пък така и не може завърже силно приятелство в попфолка и голяма част от турнето прекара в компанията на Фики, с когото го свързва общият им интерес към фитнеса.

„Нищо не е като едно време – преди години турнето събираше изпълнителите и всички си правеха невероятен купон. Нещата обаче са се променили – взели са се за големи звезди и имат огромни претенции. Добре, че турнето беше само 9 дни и ситуацията не ескалира“, обобщиха хора, пътуващи с фолккервана.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене