Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, евродепутати и народни представители от Пиринско проведоха срещи с актива на партията от общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово и Сатовча

Ползотворни срещи на актива на ПП ГЕРБ от общините Гоце Делчев , Гърмен, Хаджидимово и Сатовча проведе вчера  административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов.

Заедно с Цветомир Паунов на срещите присъстваха и  евродеутатите Андрей Новаков  и Асим Адемов,  народните представители Д-р Емил Тончев,  Георги Динев, Даниела Савеклиева  и  Aлександър Мацурев .

Интересът към срещите във всички населени места в обл. Благоевград бе изключително голям .Бяха зададени  много въпроси  както и бяха начертани задачи  за следващите месеци до провеждането на редовните парламентарни избори при срещите с общинските ръководства и избраните от листата на ГЕРБ общински съветници .

“Важно е да се чуе гласа на народа, а не да се говори от негово име! Резултатите от частичните местни избори в страната са показателни за състоянието на ГЕРБ. Вотът опроверга и лъжата на нашите опоненти, че между ГЕРБ и ДПС има колаборация. Напротив – видя се, че на много места единствено ГЕРБ е алтернатива на ДПС“, заяви административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на срещата с актива на партията от общините Гоце Делчев, Гърмен , Хаджидимово и Сатовча.

„Преди месец в структурите на ГЕРБ в Благоевградска област приехме над 200 нови членове. В добра кондиция сме. Малко по-малко ще си върнем позициите и там, където загубихме на местните избори”, каза на свой ред Андрей Новаков – евродепутат и областен координатор на ГЕРБ.

„Продължаваме заедно да търсим решенията и сме уверени, че хората виждат разликата между работата и обещанията. Между истината и фалшивите новини, допълни още Новаков пред  хората от местните  структура и симпатизанти, които  дойдоха на срещите , за да обсъдят с административния секретар , евродепутатите и народните представители от област Благоевград    проблемите и какво още може да се направи  за по-доброто бъдеще на региона и страната.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене