Хороскоп за 23 септември

ОВЕН

Сряда е успешен ден за Овните и бележи началото на един активен период във вашия живот. Днес са възможни някакви силни емоции или важни събития. Необходимо е да бъдете настойчиви в осъществяването на делата си. Въпреки че в службата ви очакват трудности, имате и предпоставки за успешно справяне.

ТЕЛЕЦ

Днес Телците са погълнати от мисълта за проблемите си и трудностите, с които се сблъскват при тяхното разрешаване. На служебното място също има възможност за конфликтна обстановка поради финансови неуредици, но и вероятност от бързо изпълнение на желанието ви в тази връзка. Някои от вас ще предприемат пътуване с подкрепа от влиятелно лице.

БЛИЗНАЦИ

В сряда Близнаците са потиснати и притеснени, заради домашните си проблеми. Конфликтното ви настроение в сряда се базира на взаимоотношенията с брачния партньор и съдружниците. Много от вас са с желание да избягат от проблемите си, като заминат някъде, но това не е решение на проблема.

РАК

Сряда ще завари Раците много мобилизирани и с твърдото намерение да се справят с проблемите си. И действително ще ви бъде представена тази възможност, ако се абстрахирате от негативните емоции на домашните разправии. Служебният ден ще премине приятно и даже може да присъствате на някакъв празник там.

ЛЪВ

Силни поляризирани емоции предлага сряда за родените под Лъв. Днес сте с толкова противоречиви настроения, че ще бъде трудно на околните да ви разберат. Опитайте се да овладеете негативните вибрации и бъдете търпеливи. В професионален аспект днешният ден е много неприятен за финансите ви.

ДЕВА

Днес при Девите проблемът с най-голямо значение са парите. Ще се сблъскате с много спънки и конфликти на тази база. Административното му разрешаване също е под въпрос. Предстои ви успешно пътуване с цел командировка по служебни въпроси. Вие ще бъдете удовлетворени от свършената работа и ще се натъкнете на мощна подкрепа.

ВЕЗНИ

В сряда Везните са конфликтно настроени спрямо семейния партньор, особено ако той се е завърнал от чужбина. Неговите проблеми много ще ви притеснят поради причината, че не можете да му помогнете. В професионален аспект сряда е прекрасна, най-сетне ще се разрешат финансовите ви проблеми и недоразумения на работното място.

СКОРПИОН

Наблюдавайте себе си и постъпките си. Вие може да бъдете причина за много злини, които ще ви се случат, поради неовладени емоции, неразумно поведение и неоснователна гневливост. Ако си наложите хладнокръвие, то може много да ви помогне да приемете верните решения. Домашните проблеми се разрешават благоприятно и вие ще получите удовлетворение.

СТРЕЛЕЦ

Сряда е трудна, но и успешна за делата ви. Финансови проблеми могат да се разрешат днес само при бизнес контакти и носят много позитивни перспективи за партньорство в бизнеса. Професионално ще се появят затруднения поради непредвидени обстоятелства. Внимавайте за домашната атмосфера, там нещата не се хармонизират днес, тъй като и партньорът ви има проблеми.

КОЗИРОГ

Една служебна командировка при Козирог може да докара големи неприятности за деня. Съществуват непредвидени обстоятелства в сряда, които могат в много отношения да ви разбалансират. Много от проблемите за деня са във ваши ръце и ако сте активни в деловата си работа, ще имате чудесния шанс за една успешна и полезна сряда – успешна откъм професионална реализация и полезна за вашите бъдещи контакти.

ВОДОЛЕЙ

За Водолеите сряда е един превъзходен ден в служебно-професионалната сфера. В много авторитетна и силна позиция сте, която може доста да помогне за финансовата ви обезпеченост. Ако имате проблеми от парично естество и не сте доволни от досегашното ви заплащане за положения труд, днес е много подходящо да разговаряте с вашите шефове. Изисква се само да се аргументирате правилно и точно да поставите исканията си.

РИБИ

Активизирани са Рибите в сряда, но ще ви се наложи и много внимателно да обмисляте и анализирате ситуациите, които предлага денят. Днес той е много благоприятен и важен за финансовото ви обезпечаване и изобщо за материалното благополучие на дома и семейството. Внимавайте на служебното място – случайни недоразумения могат да ви въвлекат в конфликт.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене