Хороскоп за 22 септември

ОВЕН

Вторник е добър ден и отбелязва стабилизация при много от вас. На първо време тя има отношение към вашия професионален начин на живот, но трябва да бъдете по-наблюдателни през днешния ден и активно да се включвате към всяко ново нещо, което ви се предложи.

ТЕЛЕЦ

Телците също навлизат в период на стабилизация, но това означава и промяна в някои от начините ви на действие. Необходимо е да проявявате повече толерантност към околните, а не в действията ви да се забелязва непримиримост. Денят е добър за дела, свързани с бизнеса, и за финансови постъпления.

БЛИЗНАЦИ

За родените под Близнаци вторник е възторжен ден. Засега най-големи усилия трябва да положите за осъществяване на нови връзки и разрастване на контактите. Това е една много успешна линия, чрез която ще добиете стабилитет и постепенна промяна на вашия социален статут.

РАК

За днешния ден основните характеристики за Рак имат отношение към работата ви и към интимните контакти. И в двете нива е характерна промяна, но като че ли тя започва първо от самите вас – на вътрешно ниво. Това ви задължава от днес да проявите истинска активност.

ЛЪВ

Ако действате по метода на деспотизма, само ще навлечете гнева на околните. Това е особено характерно днес за вашите финансови отношения и контакти на тази база. Сега повечето от вас са изградили професионална мощ върху стабилна основа и не ви остава друго, освен да разширявате кръга на действия.

ДЕВА

По своята решителност и вие не се отличавате много от Лъвовете сега, но в някои случаи тя преминава границите на допустимото и се превръща в деспотизъм. Това е начинът на работа, от който действително трябва да се откажете. Често пъти той е продиктуван от желанието за финансова сигурност, което вие наричате борба за живот.

ВЕЗНИ

Не действайте по методите на налагане, тъй като вместо да постигнете стремежите си, ще се появят неочаквани проблеми, развитието на които в много случаи може да се окаже отрицателно. Най-успешният начин за лична реализация е бавно и постепенно движение напред. Сега не съществува необходимост от масирани действия.

СКОРПИОН

Очевиден е фактът в последно време на стабилизацията на Скорпионите и днешният ден само я подчертава. При мнозина от вас съществуват дори възможности за получаване на подкрепа от влиятелни лица по въпросите, върху които сте съсредоточени. Бизнесмените от Скорпион трябва да координират действията си със съдружниците си.

СТРЕЛЕЦ

Много от Стрелците са обладани от желание за пътуване, но днес това е валидно за ограничен брой от вас. Изострете вниманието си по посока службата и не си позволявайте отпускане, защото много скоро ще започнете процес на промени, съпроводен със съкращения. Само професионалната стабилност може да ви гарантира вашата недосегаемост.

КОЗИРОГ

Изразителна е вашата професионална стабилност, която днес се откроява на фона на възникналите противоречия и борби в службата ви. Не ви липсва подкрепата на ръководството в службата ви или на други влиятелни хора. Вторник е успешен за дела в бизнеса. Решаваща роля ще изиграят приятелски съвети. Семейните между вас ще получат покана да присъствате на важно събитие. Желателно е да я приемете.

ВОДОЛЕЙ

Решителен е вторник за Водолей. До момента повечето от вас не са се намесвали категорично в защита на една или друга своя позиция. Сега вече това е наложително и колкото по-скоро и по-решително го направите, толкова по-голяма е вероятността да постигнете изразителна стабилност.

РИБИ

Днес много от Риби търсят начин за разрешаване на финансовите си проблеми, но самостоятелно няма да постигнете много. Освен това сега у вас се извършват известни промени, които не ви дават възможност да концентрирате енергията си в едно или друго направление. Наложително е да проявите търпение и да се задоволите със сегашните реалности за живота.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене