Connect with us

Новини

Веселин Стаменов: Ризова, грехове се чистят с мъка, а не като теб със задни части!

Published

on

ЗА Грешките и хората….
Подочух и видях от личния си профил, бившият политически боец и принципен човек Злата Ризова, видимо прекалила с розето, което и носят от санданския регион, се е опитала за пореден път да ме обвини в стоте гряха на човечеството, защото не приех да служа срещу от 200 до 400 лева на нейния шеф – кметът на Благоевград – Румен Томов. Нещо повече продалата се за една заплата, бивша съветничка, за пореден път се опитва да внуши в публичното пространство, че видите ли „Камбитов“ е виновен за всичко и че зад ударната критика на нейния шеф, гуру и работодател стоят едва ли не корпоративни интереси…
А ма Златке Мулатке. Мислиш ли че има човек в родния ти град, който да вярва на мантрата, че си пристанала на Румен Томов водена от идеали и обществен интерес? Признай си публично, колко ти е заплатата и защо се продаде толкова евтино? Криза е нали? Грешка било, че си го плюла ли? Това ли се опитваш да внушиш на хората. Не, Златке. Това беше единственото смислено нещо, което си направила ви живота си. Томов спечели и ти видя, че не той не става. И си го призна. Направи го принципно и не се продаде. Гладът обаче, победи. Никой не пълни долапа с идеали нали. Трябват пари Златке. И от политическо острие, от човек с безукорни принципи се превърна в наемна прислужница. Истинска. Професионална слугиня на един човек, който без спор е уникален добряк, съпруг, баща и приятел, но за кмет и управленец не става. Нито е бил бизнесмен като хората, нито е кмет като хората, нито заплатата ти нито, постовете ще променят това. Да е жив и здрав, Паскалев!
Да, аз сбърках с Камбитов, не защото ми е плащал, а защото вярвах в силата на екипа. Преживях предателството, защото не се е оценявал труда ми, а се е оценявало това, кой повече трябвало да се подмазва на Христина Шопова. Тя колила и бесила, а този срам Камбитов ще си го носи винаги. Ще носи срама от „кючека с петдесетолевката“ и „новата къща“ на гърба на благоевградчани… Но той рано или късно ще си пати за това – уверявам те. Прокуратура, ДАНС и политическа обстановка ще се променят и Камбитов ще отиде там където му е мястото.
Но не мисли ,че сълзливият ти поглед и опита да си остроумна в постовете си, ще те спаси от подобна съдба теб и твоя шеф – инж. Румен Томов. Вие също ще си платите за милионите левове прахосани от некадърност, за гаврата с благоевградските данъкоплатци, за това, че пияници стоят зад „рул“ – я на общината и за провалените фестивали и евро проекти. Камбитов поне ще си пати за много крадени милиони, ти ще го отнесеш с твоя господар за дребни пари, за хиляда или две хиляди лева заплата, а Томов за позата му да се пише кмет. Дерзай, краят е близо, а ти се удави в края на Дунава. Срам ме е,че съм те познавал.
Послепис – Да, Хаджия съм. Живях два дни в ерихонската пустиня и минах всички стъпки на Исус с Ерусалим. Знам как се изкупуват грехове. С мъка! А не със задни части, като теб. Чу ли, Ризова?#златасепродадезаедназаплата

коментара

Крими

Тази седмица във вестник „Благоевградска ВЕСТ“

Published

on

* „Паркинги и гаражи“ не издават касов бон, а записват номера на автомобила в тетрадка!?

* За поредните безобразия в Община Благоевград коментира общинският съветник от ГЕРБ Красимир Роячки:Кметската администрация няма намерение да опази зелените площи на Благоевград…

* 9-годишно момиче от Благоевград тръгна по стъпките на Стивън Кинг!

* Историкът Румен Василев пред Благоевградска ВЕСТ: Властта не е самоцел. Сатанизирането на политическия опонент е характерен белег за липса на политическа култура и далновидност

* Рали състезателката Диана Стоянова: Ще оборим вицовете за жените шофьори

* Румен Езереца не бил фалирал: „Разсрочих си кредитите!“… Затворил обаче магазина си!

коментара

Continue Reading

БСП

Зоран Заев поздрави Корнелия Нинова в телефонен разговор за избирането ѝ за председател на БСП

Published

on

Председателят на Социалдемократическия съюз на Северна Македония (СДСМ) и министър-председател на републиката – Зоран Заев, поздрави Корнелия Нинова за успешно проведения пряк избор на председател на Българската социалистическа партия като най-демократична и модерна европейска форма на вот, както и за категоричния изборен резултат.

 По време на телефонен разговор между двамата, Заев изказа пред Нинова и възхищението си от високата избирателна активност на българските социалисти.

 Лидерът на северномакедонските социалдемократи изрази увереност, че под ръководството на Нинова БСП ще продължи да се утвърждава като водеща политическа сила в България и ще играе все по-решаваща роля в Европейския съюз.

 Зоран Заев заяви още: „Видяхме от вас и още тази година ще проведем и ние пряк избор за председател, като най-прогресивна форма на участие на всички членове в процеса по избирането на председател”.

 Министър-председателят на Северна Македония отправи покана към Корнелия Нинова в близко бъдеще да проведат среща. Нинова прие поканата и също пожела успех на Заев в новия му управленски мандат.

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2020
П В С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ПОПУЛЯРНИ