Областният управител Бисер Михайлов с поздравителен адрес по повод 15 септември

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ, УЧИТЕЛИ И ВЪЗПИТАТЕЛИ,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
В качеството ми на Областен управител и лично от мое име Ви поздравявам по случай откриването на учебната 2020 – 2021 година.
Петнадесети септември е тържествен ден не само за първокласниците, които за първи път ще прекрачат прага на своето училище.
Петнадесети септември е празник за всички нас – ученици, учители, дейци на образованието и граждани, защото качественото образование и изграждането на ценностна система у подрастващите е гарант за бъдещето на нацията.
Уважаеми учители и възпитатели, убеден съм, че чрез Вашия висок професионализъм и всеотдайност ще допринесете за създаването на високообразовано, уверено и силно бъдещо поколение, защото утрешният свят се гради чрез знанието, а богата и просперираща нация може да бъде само образованата нация. Пожелавам Ви здраве, сила на духа и успехи в отговорната мисия.
Скъпи ученици, пожелавам Ви успешна учебна година, много смели мечти, нови приятелства и незабравими преживявания.
Нека първият учебен звънец постави началото на смели надежди, очаквания, стремеж към знания, мъдрост и предизвикателства, както за всички ученици, така и за техните учители, възпитатели и родители.
На добър час през новата 2020 – 2021 учебна година!

Честит  празник!

Бисер Михайлов,
Областен управител на област Благоевград

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене