Connect with us

ГЕРБ

Областният управител Бисер Михайлов с поздравителен адрес по повод 15 септември

Published

on

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ, УЧИТЕЛИ И ВЪЗПИТАТЕЛИ,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
В качеството ми на Областен управител и лично от мое име Ви поздравявам по случай откриването на учебната 2020 – 2021 година.
Петнадесети септември е тържествен ден не само за първокласниците, които за първи път ще прекрачат прага на своето училище.
Петнадесети септември е празник за всички нас – ученици, учители, дейци на образованието и граждани, защото качественото образование и изграждането на ценностна система у подрастващите е гарант за бъдещето на нацията.
Уважаеми учители и възпитатели, убеден съм, че чрез Вашия висок професионализъм и всеотдайност ще допринесете за създаването на високообразовано, уверено и силно бъдещо поколение, защото утрешният свят се гради чрез знанието, а богата и просперираща нация може да бъде само образованата нация. Пожелавам Ви здраве, сила на духа и успехи в отговорната мисия.
Скъпи ученици, пожелавам Ви успешна учебна година, много смели мечти, нови приятелства и незабравими преживявания.
Нека първият учебен звънец постави началото на смели надежди, очаквания, стремеж към знания, мъдрост и предизвикателства, както за всички ученици, така и за техните учители, възпитатели и родители.
На добър час през новата 2020 – 2021 учебна година!

Честит  празник!

Бисер Михайлов,
Областен управител на област Благоевград

коментара

ГЕРБ

Народният представител Александър Мацурев: Днес всички народни представители от района бяхме в Благоевград с Цвета Караянчева и Красимир Велчев, които са членове на Изпълнителна комисия на ГЕРБ

Published

on

Срещите с хората в областта продължават. Днес всички народни представители от района бяхме в Благоевград с Цвета Караянчева и Красимир Велчев, които са членове на Изпълнителна комисия на ГЕРБ. От срещите ни с актива на партията винаги се раждат нови идеи и хоризонти. Отново призовахме бившите членове на ГЕРБ, които сега са се присъединили към нови политически проекти, да постъпят достойно и да напуснат общинските съвети, където са избрани като представители на ГЕРБ. Това би било мъжка постъпка, всичко останало е злоупотреба с доверието на избирателя.

коментара

Continue Reading

ГЕРБ

Бойко Борисов пред новите кметове на ГЕРБ: В бюджета за 2021 г. акцент ще бъдат малките населени места

Published

on

„Поздравявам ви за успешното представяне. Водихме сериозна битка, положихте сериозни усилия, особено в смесените райони. От ГЕРБ обаче винаги сме водили толерантна кампания и не сме си позволявали да отвръщаме на злобата със злоба. Отвръщаме само с работа. Благодарение на това и този път спечелихме убедително и без никакви съмнения относно честността на вота. Това е знак за доверието към нас и очакванията на хората. За да отговорим на тях в бюджета за 2021 г. акцент ще бъдат малките населени места. Това заяви председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов по време на среща с 9-те нови кмета на ГЕРБ, които бяха избрани на провелите се в неделя частични местни избори в цялата страна.

„За големите градове дадохме милиарди. Но в малките населени места също живеят много хора, има много деца. Където няма детски градини, където няма училища – ще построим. И това не важи само за градовете и селата с кмет на ГЕРБ. Сериозно внимание ще обърнем и на ВиК инфраструктурата. Вече изградихме толкова километри пътища, нови заводи има навсякъде, спортни зали, спортни площадки, пречиствателни станции. Това е начинът да задържим хората у нас“, заяви Бойко Борисов. Той уточни, че активно се работи по АМ „Хемус“, а скоро строителните дейности ще обхванат цялото трасе на пътя Ботевград – Видин. „Когато сме готови с всичко ще видите какъв икономически тласък ще дадем на Северна България. Най-късно до началото на следващата година отсечката между „Буховци“ и „Белокопитово“ на „Хемус“ ще е напълно готова“, добави премиерът.

Борисов бе категоричен, че правителството ще изпълни своето обещание, дадено в началото на мандата, за двойно увеличение на учителските заплати. „Заделили сме 360 мнл. лв., с които ангажиментът ни към учителите ще е изцяло изпълнен“, подчера той. Министър-председателят напомни, че месечната добавка от 50 лв. към пенсиите ще остане до края на КОВИД пандемията. „В никакъв случай не искаме да ощетяваме хората с по-дълъг трудов стаж. Но в тази тежка и извънредна ситуация всеки човек има нужда от помощ. Над 2 млн. са пенсионерите и ние ще се погрижим за тях“, увери той.

 

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2020
П В С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ПОПУЛЯРНИ