Connect with us

ВИДЕО

/ВИДЕО/ В напълно обновена образователна среда ПМГ Яне Сандански в Гоце Делчев празнуваха 100-годишен юбилей

Published

on

В навечерието на новата учебна година, вчера в късният следобед, Природо-математическа гимназия „Яне Сандански“ в Гоце Делчев, празнуваха забележителният, 100-годишен юбилей, на престижното учебно заведение.  „Стогодишната история на нашата гимназия доказва, че тя изгражда силни личности, готови да откриват нови хоризонти. Времето в нея никога не спира – върви уверено напред заедно с младостта и като фокус събира съмишленици, откриватели, изследователи…“, каза в приветственото си слово, директорът на гимназията, Елка Божикова. Неузнаваемото обновяване и преоборудване на учебното заведение e част от проекта „Обичам моето училище“, останалите етапи предстоят. Обновяването се осъществява благодарение на оказаната подкрепа от Общински съвет Гоце Делчев, Общественият съвет по образование, училищното настоятелство, както и от много родолюбиви спонсори към които директорът на ПМГ-то, Елка Божикова, отправи огромни благодарности. Един от върховите моменти на честването на вековният юбилей на училището бе, когато за положените труд и усилия, за постигане на високи резултати в учебно-възпитателната работа, бяха наградени учители с най-престижното в образователната система в България отличие, „Неофит Рилски“.

На края на паметното тържество, гостите бяха поканени да разгледат обновената образователна среда на гимназията в която ще се обучават учениците през новата учебна година. Гости на тържеството бяха кмета на Гоце Делчев, Владимир Москов заедно със заместниците си, Валери Сарандев и Саит Иброш, председателят на ОбС, Димитър Батаджиев, съветници, народният представител, Богдан Боцев, родители на ученици и общественици.

коментара

ВИДЕО

ВИДЕО / Камикадзе от ДЕЛИТА ТРЕЙД ООД с рег. номер „СВ 2241 КК“ преминава през с. Места с 90 км/ч

Published

on

Читатели на Топ Преса изпратиха скандално видео на което се вижда, камион шофира доста безразсъдно. При ограничение от 60 км/ч той преминава с над 90 км/ч. Камикадзе с камион с рег. номер „СВ 2241 КК“. Шофьора прави редица и други нарушения. Топ Преса установи, че автомобила е на ДЕЛИТА ТРЕЙД ООД.

ДЕЛИТА ТРЕЙД ООД
ЕИК: 200424143
Адрес: гр. София, 1532 Казичене, ул. Околовръстен път № 414, складова база BERS
Телефон: 08885587788
www.delitatrade.com

коментара

Continue Reading

ВИДЕО

СВОБОДНИ ДУМИ – Запис показва истинското лице на благоевградския кмет?

Published

on

НЕУДОБНИТЕ ОТНОВО ЗАЕДНО!

СВОБОДНИ ДУМИ – Запис показва истинското лице на благоевградския кмет?

Публикувахте от Топ Преса в Събота, 26 септември 2020 г.

ПОРЕДНА ДОЗА БЕЗПОЩАДНИ КОМЕНТАРИ ОТ СТАМЕНОВ И БАЙРАКТАРСКИ!

Вижте запис доказваш некадърността на Румен Томов!!!

 

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2020
П В С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ПОПУЛЯРНИ