Футболистите на “Беласица” катастрофираха, шофьорът на автобуса получи инфаркт

Изключително неприятен инцидент претърпя мъжкият тим на Беласица Петрич след двубоя си от Трета лига срещу Оборище Панагюрище, спечелен от петричани с 1:0.

На връщане от град Панагюрище, автобусът на отбора е катастрофирал, става ясно от съобщение в официалния профил на тима във Фейсбук. От информацията се разбира, че шофьорът на автобуса е получил инфаркт и впоследствие е починал. За щастие всички футболисти и хората от щаба на тима са добре физически.

Ето какво още пишат от петричкия клуб:

Пътен инцидент с мъжкия тим на ОФК „Беласица”.

На връщане от гр. Панагюрище автобусът, който вози отбора на „Беласица“ е катастрофирал. Причината за инцидента, станал на 70 км на АМ „Тракия“, е прилошаване на шофьора. В следствие на това автобусът излиза от пътното платно, за щастие запазвайки устойчивост, без да се обърне. По-късно се установява, че шофьорът е получил инфаркт. ФУТБОЛИСТИТЕ И ТРЕНЬОРИТЕ, КАКТО И ПРИДРУЖАВАЩИЯ ГИ ЕКИП СЕ ЧУВСТВАТ ДОБРЕ ФИЗИЧЕСКИ!. На място са и представители на ръководството на клуба – Иван Златински и Георги Петров. Община Петрич изпрати веднага втори автобус от гр. Пловдив, който да прибере мъжкия тим. С представители на отбора поддържа постоянна връзка кметът на общината Димитър Бръчков. Всички от отбора, които пристигайки в Петрич преценят, че искат медицинска консултация отново ще бъдат прегледани в болницата.

От ръководството на ОФК Беласица изказваме искренни съболезнования на семейството на починалия шофьор.Гонк

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене