Община Симитли ще финансира участието на Владимир Димитров на Европейско първенство по бодибилдинг и фитнес

След среща с кмета на община Симитли – Апостол Апостолов, балканският шампион по бодибилдинг – Владимир Димитров от село Полето, получи подкрепата на Община Симитли. Със съдействието на Апостолов, Община Симитли финансира участието на Влади на Европейското първенство по бодибилдинг и фитнес – мъже, жени, младежи и ветарни.

Това първенство е най-голямото събитие по бодибилдинг в Европа. То ще се състои следващата седмица, от сряда / 16.09.2020 г. / до неделя / 20.09.2020г. / в Санта Сузана – Испания, където се намира и централата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес.

Националният отбор, който ще представлява България се състои от 6 човека – 5-ма мъже и 1 жена, като всеки един задължително е преминал през квалификация, за да представлява националния отбор на Балканско и Европейско първенство.

Напомняме ви, че преди 2 седмици, Владимир Димитров от Полето участва на Държавния турнир по бодибилдинг – „Хеброс“, където спечели първото място и си завоюва участието на Балканското първенство по бодибилдинг в Румъния. Седмица след това, той замина и се завърна като балкански шампион по бодибилдrнг, което пък му гарантира място на Европийското първенство.

Интересното е, че Влади е дебютант, който още в първото си състезание побеждава много по-опитни от него състезатели и става първи. Въпреки краткия опит и малкото време за подготовка, на Балканското първенство той безапелационно завоюва златото.

Влади заминава за Испания във вторник, където ще се бори за европейското злато в категория до 70 кг. Неговото участие е в събота.

Успех, Влади!

Ще те чакаме да се върнеш европейски шампион по бодибилдинг.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене