Антимафиоти арестуваха известния бизнесмен Ванчо Фитнеса в Благоевград

Хотел „Верджило“ е бил щурмуван от столични командоси и служители на ДАНС

Столични антимафиоти и служители на ДАНС Благоевград щурмуваха вчера известният хотел „Верджилио“ в квартал „Струмско „, съобщава struma.com

След обиски са иззети документи, уличаващи собственика на хотела Иван Златарски, с прякор Ванчо Фитнеса в крупни данъчни и финансови престъпления. Ударът е бил планиран след множество оперативни сигнали за дейността на Златарски и наблюдение от страна на ДАНС Благоевград.

Златарски е сварен неподготвен и според източници от столицата, този път са открити сериозни доказателства за дейността му.

Златарски многократно е бил обект на проверка от местните криминалисти, икономически полицаи, заради системни сигнали, че в хотела се предлага платена любов, имало е и такива за разпространение на дрога, което прави бизнесменът -хотелиер оперативно интересно за полицията лице.

След щурма в хотела антимафиотите са последвали обиски в къщата му, апартамент, офиси и автомобилите му. В късния следобед вчера Златарски е закаран в арест в София.

Името му през годините се свързваше и с източване на банкомати преди години. Златарски е съдружник в най-новата дискотека в Благоевград в центъра на града.

Blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене