Eл Чапо съчинява фейк за Пеевски, агент Академик му припява

Създателят на жабешкия сайт, отровното трио, Божков и Цветан Василев сънуват как са станали управляващата крадлива шесторка

Големи кахъри налегнаха Ел Чапо – хазартният олигарх се опитва да си спаси фирми и имоти, и най-вече паричките. Заради това съчини във „Фейсбук“ твърде нескопосан фейк срещу депутата и издател на „Телеграф медиа“ Делян Пеевски. Вероятно с помощта и най-вече под перото на неговата пиарка Ивет Добромирова. Уви, и на фъфлещия череп, както го нарича бившият му съдружник Цветомир Найденов, и на повехналата като лански магданоз експротестърка не им се получи.

Опитаха се да изкарат, че Пеевски има нещо общо с ДАНС и списък от фирми, за които финансовото разузнаване дава указание на нотариусите да не извършват разпоредителни сделки с тях. С други думи, да не разрешават прехвърляне, продажби, апорти и залози.

Ел Чапо е известен майстор на подобни врътки, усвоил е челен опит още от Магурата.

Чейнджът пред кафе-сладкарницата е велика школа. След като се разбра, че е ужилил хазната със 700 млн. лева от неплатени такси, по-голямата част от колекцията му се оказа незаконна и за капак се сдоби с 19 обвинение, сред които за убийства, изнасилвания и рекет за завземане на бизнеси.

Олигархията най-накрая изплю камъчето и обяви Пеевски и медиите му за враг №1.Това всъщност е комплимент към депутата и към „Телеграф“ и „Монитор“. Законодателната му дейност и най-вече „законът Пеевски“ спря опитите на кредитния фараон Цветан Василев и кликата му да доошушкат каквото е останало в КТБ, макар че БГ Мадоф отмъкна под носа на нищо неподозиращите вложителите цели 5,6 млрд. лева. Медиите ни пък разкриха как кохортата около подсъдимия олигарх Иво Прокопиев си издейства монополни подаръци от приватизацията като „Каолин“, доставките на газ и лекарствата.

По каноните на Фабриката на фалшиви новини фейкът на Божков незабавно беше разпръснат през жабешкия сайт „Фрогнюз“. Там, за да се затвърди картината, мъждукат още няколко фалшиви новини, в които се споменава името на Пеевски. „Фрогнюз“ направо е заприличал на агиттабло срещу депутата.

Създателят на „Фрогнюз“ Огнян Стефанов, по-известен като агент Академик на ДС, дължи много отговори на много въпроси пред обществото? Един от тях е защо, куцукайки с бастунчето, наобикаляше навремето едно кафене на ул. Христо Белчев“? Въпросната улица се намира на един хвърлей място от централата на КТБ на площад „Гарибалди“.

Вече и от самолет е видим синхронът между Академик и „отровното трио“. Напоследък излиза, че всички вкупом сънуват еднакви сладки сънища и се събуждат силно размечтани. Как са станали управляваща крадлива шесторка, като вече си имат официални спонсори в лицето на БГ Мадоф и Ел Чапо, които са се завърнали в държавата на бял кон и чисти като сълза.

Цветан Василев е създал КТБ-2, Божков – нова хазартна империя.

Николай Хаджигенов е коронясан за официален адвокат на олигарсите БГ Мадоф и Ел Чапо и движи с вещина сделките им в банковото дело и хазарта. Любимият скулптор на кръга „Капитал“ професор Велислав Минеков е залят от поръчки, като в една от тях дори трябва да увековечи на пиедестала олигарха Прокопиев с макет на „Каолин“ в ръка. Творческата гилдия иска да го възвеличае като го титулува „академик“. На Арман Бабикян пък се присънва как обслужва новото КТБ и новата хазартна империя с пиар договори за милиони. Нали е вещ в този бранш.

Академик се също е получил нова главна роля – спрял е с фейковете, те вече са останали в стария му сън, и получава траншове за реклама от новата банка на БГ Мадоф и от хазарта на Ел Чапо. Сутринта ходи с бастунчето до кафето на улица „Христо Белчев“, а следобед наобикаля „Московска“. Какви сладки сънища на „великолепната шесторка“, направо спят като къпани.

Явно алкохолните пари, обвили тази групичка, им идват твърде много!

Каквото и да говорят тази група и нейните кафяви, вече станали по-скоро черни медии, винаги става дума за едно – за престъпления, крадене на пари и грабеж на хората.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене