Connect with us

Скандали

Съседски драми! Кой позволява на железаря К. Петелов от Г. Делчев да забентва градската река и да полива градината си с водата?

Published

on

Всички са равни някои обаче се смятат за по равни от другите. В редакцията на медията ни, в община Гоце Делчев и до Басейнова дирекция – Благоевград има адресиран сигнал от жители на град Гоце Делчев, срещу техния съсед Костадин Петелов. 

Работещият дълги години като железар без никакво разрешително и най – нагло забетнва градската река която е в съседство с имота на авторите на сигнала и точи водата от реката с цел да полива градината си. Кой му позволява да прави това, питат авторите на сигнала подписани с имената на Димитър Касапов, Костадин Папалюгов и Костадин Гърменлиев. Към въпросният сигнал има и депозиран снимков материял, част от който прилагаме в дописката.

Топ Преса настоява наистина за щателна проверка по случая! Къде ще му излезе края, когато всеки живущ до реката я забетнва и полива с водата градините си. Това си е нагъл тарикатлък и не само трябва да бъде порицан но и наказан, още повече че Петелов е известен от години със своята конфликтна и первезрна натура. Топ Преса припомня че преди време той придоби скандална популярност, след като друг негов съсед внесе сигнал срещу него, защото Петелов развявал члена си пред децата му. По случая имало образувано производство, а Петелов наказан административно и предупреден с протокол.

Нека компетентните институции се самосезират и по този сигнал и порочната практика да бъде преустановена!

коментара

ВИДЕО

ВИДЕО / Камикадзе от ДЕЛИТА ТРЕЙД ООД с рег. номер „СВ 2241 КК“ преминава през с. Места с 90 км/ч

Published

on

Читатели на Топ Преса изпратиха скандално видео на което се вижда, камион шофира доста безразсъдно. При ограничение от 60 км/ч той преминава с над 90 км/ч. Камикадзе с камион с рег. номер „СВ 2241 КК“. Шофьора прави редица и други нарушения. Топ Преса установи, че автомобила е на ДЕЛИТА ТРЕЙД ООД.

ДЕЛИТА ТРЕЙД ООД
ЕИК: 200424143
Адрес: гр. София, 1532 Казичене, ул. Околовръстен път № 414, складова база BERS
Телефон: 08885587788
www.delitatrade.com

коментара

Continue Reading

ВИДЕО

СВОБОДНИ ДУМИ – Запис показва истинското лице на благоевградския кмет?

Published

on

НЕУДОБНИТЕ ОТНОВО ЗАЕДНО!

СВОБОДНИ ДУМИ – Запис показва истинското лице на благоевградския кмет?

Публикувахте от Топ Преса в Събота, 26 септември 2020 г.

ПОРЕДНА ДОЗА БЕЗПОЩАДНИ КОМЕНТАРИ ОТ СТАМЕНОВ И БАЙРАКТАРСКИ!

Вижте запис доказваш некадърността на Румен Томов!!!

 

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2020
П В С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ПОПУЛЯРНИ