Съседски драми! Кой позволява на железаря К. Петелов от Г. Делчев да забентва градската река и да полива градината си с водата?

Всички са равни някои обаче се смятат за по равни от другите. В редакцията на медията ни, в община Гоце Делчев и до Басейнова дирекция – Благоевград има адресиран сигнал от жители на град Гоце Делчев, срещу техния съсед Костадин Петелов. 

Работещият дълги години като железар без никакво разрешително и най – нагло забетнва градската река която е в съседство с имота на авторите на сигнала и точи водата от реката с цел да полива градината си. Кой му позволява да прави това, питат авторите на сигнала подписани с имената на Димитър Касапов, Костадин Папалюгов и Костадин Гърменлиев. Към въпросният сигнал има и депозиран снимков материял, част от който прилагаме в дописката.

Топ Преса настоява наистина за щателна проверка по случая! Къде ще му излезе края, когато всеки живущ до реката я забетнва и полива с водата градините си. Това си е нагъл тарикатлък и не само трябва да бъде порицан но и наказан, още повече че Петелов е известен от години със своята конфликтна и первезрна натура. Топ Преса припомня че преди време той придоби скандална популярност, след като друг негов съсед внесе сигнал срещу него, защото Петелов развявал члена си пред децата му. По случая имало образувано производство, а Петелов наказан административно и предупреден с протокол.

Нека компетентните институции се самосезират и по този сигнал и порочната практика да бъде преустановена!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене