Все още няма открити следи от Янек Миланов, търсенето продължава

Спецакция се провежда на територията на Дупница и Сапарева баня

Търсенето на следи от 43-годишния Янек Миланов на територията на Дупница и Сапарева баня продължава вече над денонощие. В акцията участват стотици полицаи, жандармерия, прокурори и следови кучета, предаде Нова тв.

От вчера сутринта десетки квадратни километри се обхождат пеш. Следа от Янек обаче няма, не е съобщено за такава и пред медиите. Вероятно днес претърсването ще продължи отново. На място в съботната сутрин не се забелязваше полицейско присъствие.

Акцията, която се проведе в петъчния ден в Дупница, бе изключително мащабна. Градът се оказа напълно блокиран от полиция в един момент. Проверяваха се всички излизащи от Дупница, както и много търговски обекти в града.

Освен за следа от Янек Миланов, се извършваха проверки за икономически престъпления и такива, свързани с разпространението на наркотици.

Петима са задържаните след акцията. По непотвърдена информация сред тях е и бившата съпруга на бившия гард на братя Галеви – Васил Капланов, която е задържана във връзка с изчезването на Янек Миланов.

Елка Василева
dnes.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене