Без празнична програма, но със спортни мероприятия, за празника на село Крупник в събота

Краят на месец август е, наближава последната му събота – емблематична за село Крупник. Съботата, която по традиция от незапомнени времена, събира на празник крупничани, близки, приятели и гости. Съботата на Младежкия събор – празник на младостта, празник на Крупник.

Тази година, празникът ще бъде различен. Различен, поради епидемичната обстановка в страната и разума да се опазим живи и здрави.

Събор няма да има, празнична програма също, но за жителите и гостите на село Крупник, са подготвени редица спортни събития.

„Нека запазим разума в себе си, нека се опазим здрави! Празници е имало винаги и ще продължава да има и за напред!“ – обърна се към жителите на Крупник, кметът на селото Иванка Чакалска.

Традицията ще бъде продължена. Няма да бъдат пропуснати футболните срещи между ветераните на Левски Крупник и Миньор Брежани, както и на отборите на кметовете и горските служители с гостите на Витоша Бистрица. Те ще се проведат в събота, от 18:00 часа на Арена Крупник.

От кметството са помислили и за доброто настроение на децата на Крупник. В събота, от 10:00 ч. в парка на селото се организира състезание по колоездене. Мероприятието ще се проведе в II категории: I-ва – деца от 7 до 11 години и II-ра – за деца от 12 до 15 години. Записването ще става на тел.: 0886363670 и на място в читалището.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене