Септември загуби от Витоша Бистрица

Отборът на Септември загуби с 1:2 днес от гостуването си на Витоша Бистрица в четвърти кръг на Втора професионална лига.

Резултатът бе открит в първите минути на първото полувреме от домакините от Бистрица. След отсъдена дузпа, с точен удар в противниковата врата, Руслан Иванов записа изравнителен гол в самия край на полувремето.

Второто полувреме вървеше равностойно, докато в 74-та минута домакините не отбелязаха втори гол и така резултатът завърши с победното 2:1 за домакините от Бистрица

След този мач, момчетата на Симитли са на шеста позиция с актив от 6 пункта.

„Стояхме добре. Ясно е, че се изправяихме пред отбор, който има амбиции да се завърне в първа лига, срещу отбор с много опитни играчи, но бих казал, че липса на концентрация и на малко умения ни лиши да поемем поне точка от този двубой. Христо Младенов имаше отлична възможност, но направи грешка… С труд нещата ще се поправят. Момчетата имаха отлични възможности за контраатака във второто полувреме, но не успяха да ги развият по точния начин. Сега трябва да се мобилизираме и да тренираме усилено за събота, когато играем с Радомир, за да вземем 3-те точки.“ – коментира след срещата старши триньорът Иво Тренчев.

В събота Септември посреща Радомир в Симитли.

Стартов състав Септември: Ч. Тейлър, З. Карадачки, В. Гогов, И. Мунин, Н. Стоилков, Б. Вакадинов, З. Динев, К. Василев, Х. Младенов, Р. Иванов, И. Михайлов

Резерви: В. Обретенов, Е. Тунтев, Е. Петров, И. Карапетром, К. Мутавджийски, К. Николов, А. Лулейски

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене