Подай ръка и сбъдни мечта!

Мили хора, обръщам се към всички вас, както с болка, така и с най-искрена надежда!

Моля ви, от дъното на сърцето си, помогнете на баща ми Мустафа в най-страшната битка, тази с коварния и чудовищен рак!

Неговият живот, както и този на семейството ни, се преобърна напълно, когато чухме тази ужасяваща диагноза. Разбира се, никой никога не е застрахован, но винаги чувстваш, че на теб и семейството ти няма как да ти се случи… но уви, това определено не е така и ние го разбрахме по един безкрайно труден начин.

Както ние, близките му и обичани хора, така и татко, знаехме, че предстои тежка, дълга и нечестна битка с болестта. Независимо от болката и страха, всички сме решени да се борим до край и имаме вяра, че ще победим, заедно с подкрепата на добри хора!

Първоначално, предвид бързото развитие на болестта, започнахме лечение в България, но без съществен успех и състоянието на татко не само не се подобряваше, а изведнъж драстично се влоши.

Татко вече има разсейки по цялото тяло – най-засегнат е гръбначния стълб, като тежко са засегнати първи и втори прешлен, както и тазовите кости. Метастази има и по лимфните възли и ретроперитонеалното пространство.

Именно заради това се наложи да заминем спешно за Турция и да започнем с животоспасяващо лечение, но за него са ни нужни изключително много средства!

На този етап спешно са необходими 20,000 лева – сума далеч от възможностите на нашето семейство!

Докторите там препоръчват да се започне с лъчетерапия, след това и да се използва ефективния метод на Кибернож, както и няколко курса химиотерапия. Като цената за всичко, което следва е все по-висока и по-висока…

Мили хора, времето ни притиска неимоверно много, защото невроеднокринният тумор е силно агресивен, развива се много бързо и животът на татко всеки изминал ден е в по-голям риск!

Моля ви, помогнете ни да спасим живота на татко – грижовен и любящ баща, съпруг, приятел и достоен човек!

Благодаря на всеки един от вас, който ще стане част от спасението на баща ми!

https://bg.helpkarma.com/Redzhep

bg.helpkarma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене