Испански медици на пресконференция: Тестовете са ненадеждни, а мерките ненужни и дори вредни

Пресконференция в Мадрид – „Медици за истината“.

Повече от 120 лекари и учени от Испания, застават зад позицията, че Ковид истерията е преекспонирана, налагана от правителствата и медиите, която дори не отговаря на докладите на СЗО, и настояват за още изследвания.

Тестовете са неточни и подвеждащи, а маските за здравите ненужни. Стоенето по домовете също води до сериозни вреди върху психическото здраве на децата.

Д-р Наталия Прего

Епидемията в Испания

Вече няма пандемия  в клиничната реалност, която да оправдае много от мерките, които се вземат. СЗО декларира  в документите си, че в света пандемията не е свършила ,но това няма нищо общо с медицинските критерии за това, както е било преди 10 г. например, когато критерии са били смъртността и тежестта на болестта. Като пандемия СЗО  определя степента на разпространение  в страните, а не броя смъртни случаи както преди 20 години при испанския грип, бубонната  чума и т.н. Сега, като епидемия се описва броят  на страните ,в които е разпространена болестта. Според СЗО не е свършила, но от гледна точка на заразност и смъртност, според графиките  в Испания, епидемията е приключила. Графиките, които илюстрират епидемията показват, че според тежестта на протичане и броя смъртни случаи, които са критериите за епидемия, тя е започнала през февруари и май месец изчезва. От доклад  с номер 33 от 29 май,  перфектно се вижда, че според епидемиологичната крива на смъртност и заразност, епидемията не само, че не в плато, но е изчезнала. Април е, когато реално имаше максимален пик, хоспитализации, но към 11 май вече не съществува. Горе долу към 21 февруари започва де се качва малко , към 14-16 март започват смъртните случаи.
Това е кривата на смъртност и заразност, които са критериите, които ние медиците използваме, за да опишем епидемия. Медицинският речник казва, че епидемия е масово увеличаване на една точно определена болест, от това определение, да, имаше епидемия която започна края на февруари според епидемиологичната крива. Но към 1 май кривата изчезва .
Според епидемиологичните критерии, няма такива, които да оправдават санитарни и социални мерки, които да засягат здравото население. На медицинско ниво според клиничните критерии базиращи се на смъртност и брой заразени, епидемията е изчезнала.  Да, епидемия в Испания имаше с оглед заразност и брой смъртни случаи, но от началото на май клиничните основания  да се смята, че страната е в епидемия изчезват.

Месец след това се изработи нов доклад в болница Карлос Трети (в Мадрид) издават общо три доклада от 15 юли до сега, с номера 34,35 и един от преди няколко дни. Критериите ,които се посочват там са еднакви, но тотално различни от тези на последния доклад от 29 май, където се говори за данни до към 10 май. От 15 юли, това което се описва като епидемия са епидемиологични криви с критерии  начало на  симптоми и тежест на протичане, но не посочва като критерий  за епидемия смъртността. Това е, което се  описва като епидемия, като реално  ние знаем, че принципно при епидемия трябва да има широко разпространение, бързо и масирано повишаване на болни на общо ниво и смъртност. За епидемиологичните криви в тези доклади се вземат като критерии данни според тежестта и симптоматиката. Смъртността и широкото разпространение не се споменават като критерии за епидемията!
На медицинско ниво, ние никога не сме използвали тези критерии (тежестта и симптомите) като критерии за епидемиологична крива. Това е, за което научната и медицинска общност претендираме и искаме да представим днес.

Във връзка с маските:
На 6 април СЗО излезе с  доклад, в който счете маските за задължителни само  за медици, санитари, медицински сестри, болни и тези, които се грижат за болните и са в контакт с тях, но задължение за носене от здравите няма описано. Така го потвърди на 8 април и Центъра за превенция и контрол на заболяванията в своя документ като също добави вредния ефект от маските. Министерството на Здравеопазването също предупреди за  това в един от своите документи.
Накрая, на 5 юни СЗО описа вредните ефекти  от общата употреба на маските от здравото население: затруднения в дишането, респираторни заболявания, автозамърсяване, замърсяване на околната среда, риск от носенето им от деца и хора с психични заболявания, трудности в места с висока температура и влажност (като Андалусия, цялата южна зона), провокиране на вредни ефекти за здравото население.

На 5 юни 2020 се подписа този документ, който е един научен документ с валидност от две години и в него се ратифицира и удостоверява, че маските за само за болните и тези, които се грижат за тях; че се препоръчват само в болниците и зоните с висок риск от заразяване и то само за лицата, които се грижат директно да болните. Относно административният персонал в болниците  се казва ,че който може да пази 1 метър разстояние не трябва да носи маски .В  доклада на СЗО не се говори нито за 1.5 метра разстояние, нито за 2 метра, това което се казва  е ,че не съществува никакъв риск когато има 1 метър разстояние,  носенето се споменава като препоръчително, но не и задължително.

Всички тези документи на СЗО са достъпни за всички. Всичко което твърдим тук е буквално копирано от документите на СЗО. От доклада на СЗО от 5 юли се декларира, във връзка с маските, че не  съществуват научни доказателства за защита на здравото население  и добавя, че няма проучвания на високо ниво, които да налагат   употребата на маски от здравото население .

На  9 юли СЗО  казва, че от пробите на веригата на полимераза (PCR тестовете) , не съществува инфекциозен вирус. Специалистът в тази област е професор д-р Мария Хосе Мартинез, която ще обясни повече за полимеразата:

Доктор Мария Хосе Мартинез:

На какво се е базира тази пандемия и тези скокове на случаите според проучванията?

Всяка епидемия се базира на главно на  клиниката  тоест на симптомите които показват болните и диагностичните тестове служат, за да се потвърди произхода, причината за една възможна болест, за да бъде това една диференциална диагноза. Но никога една епидемия без клинични изследвания , базирайки се само на една  диагностична проба, не може да се категоризира, публикува и разпространява така преувеличено .

Относно тази пандемия, както каза моят колега доктор Шьонинг, има много лъжи, най-малкото липсва научна прецизност .Ще дам  кратък анализ на какво се базира тази пандемия. Предполагаемото изолиране  на SAR COV 2, който е коронавирус, на който се базира болестта позната като Ковид 19,се публикува  като  проучване на 24 януари 2020 в британското списание „New England Journal of Medicine“, относно една възможна пневмония от непознат произход, която се е появила в Китай. И след това тази информация се разшири с публикация от 3 февруари в британското списание “NATURE“: две престижни британски медицински списания. Но какво е посочено там и как се узна, че е открит нов вирус? Това, което се направи е,  че се взе секрет от бронхите е  на болни от тази нова и тежка пневмония и от там е направен опит за изолиране  на генетичен материал. Но ако това проучване се чете внимателно, детайлно и задълбочено, се вижда, че изолирането на генетичен материал не е изчерпателно защото болните клетки произвеждат извънклетъчни везикули  или екзозоми. (Бел. прев.:везикули са секреторни мехурчета, които изпълняват разнообразни функции в клетката като разнасяне на различни вещества, изхвърляне на непотребните, вътреклетъчен пренос и др.; екзозоми са миниатюрни мехурчета пълни с белтъци и РНК – основните градивни и функционални елементи на клетката) Много от  тях съдържат протеин и РНК, която може да се сбърка с РНК вирус  или ретровирус. (Ретровирусите са вируси, при които молекулата, носеща генетичната информация, не е ДНК, а РНК).
За да се раздели  това, трябва да се приложи според учебниците по вирусология, една много фина техника на центрофугиране  на плътността . Винаги обаче ще остане една смес от вариони и клетъчен материал (бел.прев.: вирусите се срещат в две основни състояния едното от които е извънклетъчно (вирион),което не е активно. То се превръща в активно едва след като попадне в жива клетка). След това в списание ‘’NATURE” е описано че се култивират  клетки, но това са болни клетки, които  също излъчват тези  екзозоми  и извънклетъчни везикули ).
Тогава целият този  генетичен материал на части, който  не е една подредена РНК верига, дълга и перфектна, и която може да се види, а е просто фрагменти от тази верига, които  после посредством компютърна програма се сглобяват.
Чрез електрофореза протеинът  като известния протеин ‘’SPIKE’’и други протеини  също се разделят и сглобяват https://www.livescience.com/coronavirus-spike-protein-structure.htm)l .С всичко това посредством компютър  се прави една композиция  и след това се класифицира в библиотеката на геномите (геном: биологията геном на даден организъм е цялата негова наследствена информация. Наследствената информация се кодира в ДНК (или при някои вируси в РНК) на организма и включва както гените, така и некодиращите последователности от ДНК).

Това се сравнява  с корона вирус и се вижда че много прилича на корона вирус, но освен това много прилича и на 80 процента по своите генетични последствия,  съвпада със SAR COV  1, който причини птичия грип.
На базата на това съмнително изолиране започват да се поставят диагностични проби, които се базират на този  вирус. Но, не на пълният вирус, тъй като пълният вирус има 29 903 нуклеотида, почти 30 000.  (Бел. Прев.: нуклеотидът е органична молекула,  структурна единица на полинуклеотидните вериги на нуклеиновите киселини, както при РНК и ДНК).PCR  които се правят отбелязват едва 200 бр. От 200 до 30 000…. Това е много мъничък фрагмент!

За успокоение: Това е един обратен PCR,  тоест тъй като вирусa първо е РНК, първо трябва да се повтори като ДНК и после да се удължи и допълни. Поради това при тази стъпка на обратно повторение от РНК на ДНК, тъй като количествата, които се вземат са много малки  и са с много клетъчни фрагменти, това може да заприлича на РНК от друг  тип, но тъй като фрагмента не е абсолютно специфичен, понеже е много малък, може да се удължи и друг материал.
Освен това, за да се направи един PCR тест, е необходим т. нар. грунд, тоест малки фрагменти от нуклеотиди, които са част от веригата на ДНК повторена на обратно, за да се разшири чрез един ензим наречен полимераза. Според  дизайна на тези грундове ще удължим едни фрагменти или пък други, понеже грундовете също могат  да се удължат.(бел. прев.:  PCR тестовете. shorturl.at/bdH16

За успокоение ни казват ‚че SAR COV 2 е на 80 процента подобен на SAR COV 1,тогава ако вземаме един толкова мъничък фрагмент като 200 нуклеотида, какво удължаваме?! SAR COV 1, SAR COV 2, коронавирус  този, коронавирус онзи?!
Какво става със скоковете на случаите?
Всеки ден телевизията ни смазва  казвайки за не знам колко хиляди случая, но това дори не са тестове за антитела, а PCR.
Тоест те могат да дадат позитивен резултат, на който и да е фрагмент РНК на един коронавирус ,но включително и на други неща. Но се казва, че е на Коронавирус.
За завършек казвам че има проблем с коронавирусите и той е, че коронавирусите произвеждат един феномен наречен “по-добра имунология в зависимост от антителата“. Това е много добре проучено при епидемията от ДЕНГА.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%B3%D0%B0.Тоест при втори контакт с болестта се предизвиква  кръвоизлив.
Но внимавайте, това също може да се предизвиква и от грип! По- специално грип  А. Тази година имаше ваксина Н1,N 1.
Има статистически проучвания които правят доста вероятна връзка  между ваксината за грип и тежката форма на Ковид 19.
Не отричаме болестта Ковид 19, имаше една висока смъртност от тази болест, но включително не можем да потвърдим, нито отречем ,но нито да твърдим, че е бил изолиран нов вид коронавирус. Не отричаме, имаше болест, видно е, че  я имаше, но  тази болест е неразличима от синдром на ADE (antibody dependent enhаnsement https://en.wikipedia.org/wiki/Antibody-dependent_enhancement), по своята „по-добра имунология в зависимост от антителата“ които сме произвели. Тоест ако сме произвели множество антитела, които не се  неутрализират с една ваксина за грип H 1 или N1 ,плюс  една серия от съсирващи като полисорбат 80 или триолеат, които са препарати и благоприятстват това да влиза в клетките. Не е същото да се приемат фрагменти от един вирус посредством един феномен, който се казва „представяне на антигена“, при който вируса се пъха директно между клетките.

http://medbiology.meduniversity-plovdiv.bg/wp-content/uploads/2019/04/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B0..-%D0%9A%D0%BB%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%B7%D0%B0%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80..pdf

Това ще провокира една буря от цитокин  и това ще провокира на свой ред тежкия феномен на Ковид 19. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D0%BD

Това което казваме е, защо не се изследва това? Защото освен това една втора ваксина ще провокира една много по-тежка болест и след това ще ни кажат, че това е втора вълна, ново огнище на болестта или нещо друго.
Последно, за да завърша понеже нямаме много време искам да кажа, че има лечение на Ковид 19, но това  не е лекарството „ Ремдесивир“ ,моля ви не го използвайте, защото той е боклук, извинете този израз,  но той за нищо, за нищо  не служи при тежкото протичане на болестта.
Това, което е видно, е че  Ковид 19  започва с една лека форма и след седмица при някой може да се влоши много. Докато е в леката форма, може да се третира много добре с хидроксихлорин (на бг. хинин). За хидроксихлорина има много възражения, но той е наистина полезен при леката форма на протичане, не при при тежката форма.
В тежката форма поради бурята от цитокин , това което може да се направи е поддръжка на живота (изкуствено дишане). СЗО не съветваше да се правят аутопсии, докато едни смели италиански лекари не започнаха да ги правят (при тях се видяха тромбите и  които предизвиква вируса)  и започнаха да дават противовъзпалителни и противосъсирващи, и започнаха да спасяват животи.
Респираторите  не вършат работа при един разрушен бял дроб, който не работи. Така че какво лечение има? Лечението е превантивно с окислители, които разрушават всеки един вирус, и те са озон, хлорен диоксид  и водороден пероксид. Проверено!

Д-р Д-р Анхел Руиз Валдепеняс

Всичко това, което ни обясниха можем да го занесем вкъщи като един  полезен инструмент за хора, които не разбираме от медицина. Тази фраза е от този документ на  СЗО където пише:“ Присъствието на вирусна РНК, не е еквивалентно на един жив вирус, тоест вирус способен да се размножава, и инфектира, да се пренася, да съставлява инокулат, достатъчен за започване на инфекциозна инвазия“.
Тоест с  позитивен тест PCR, се открива само една мъничка частна РНК,  но не се доказва,  че човека е болен, заразен и няма защо  да се затваря.

Д-р Прего: ние молим правителството да се отворят центрове за  изследвания на цялата тази ситуация с Ковид 19 и също на това лечение с хлорен диоксид, Министерството да започне изследвания, клинични и лабораторни проучвания с потвърждения  от независими лаборатории и нека науката да напредне.
Ние не се страхуваме от това че сме игнорирани, искаме да преодолеем  това със знание.

Линк към видео от конференцията на испански:
https://www.youtube.com/watch?v=aiD4fxY9ujA

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене