Задкулисието посегна и на светините ни, за да черни Делян Пеевски

Не че сме очаквали някакъв морал от хранениците на олигарси, способни да крадат от здравето ни, за да пълнят сметките си в чужбина, но личният пресцентър на банкера-беглец Цветан Василев „Фрогнюз“ постигна невъзможното.

Превърна дъното в небе и продължава да копае надолу. В блатото на собствената си безскрупулност. За да рути враговете на тартора си и ортаците му обвиняеми и подсъдими олигарси. И по-конкретно точно определен враг – онзи, който сложи прът в колелата на далаверите им със законодателните си инициативи – депутатът от ДПС и издател на „Телеграф медиа“ Делян Пеевски.

За да сме честни, първи към светините посегна Прокопиевият бивш правосъден министър и настоящ подставен лидер на ГМО партията „Да, България“ Христо Иванов, който без грам морал развя българското знаме на плажа на „Росенец“, за да изпълни сценария менторите си, и след това го захвърли в прахта. Но и Огнян Стефанов, личният дописник на човека, превърнал КТБ в пирамида и след това духнал с милиардите на вложителите в Сърбия, за да не отговаря за престъпленията си – Цветан Василев, не остава назад. Явно в опит да навакса в изпълнението на опорките, спуснати му от благодетеля му, агент Академик на ДС Стефанов изквака абсурдния пропаганден тезис, че протестите на пъпа на София, които стават все по-рехави с всеки изминал ден, показвали, че ситуацията е революционна като при Априлското въстание. И ставало въпрос за „свобода или смърт“. С което се изгаври без да му мигне перодръжката с паметта на хилядите бойци, дали живота си за Освобождението на България.

За агент Академик обаче светините са също толкова субективно понятие като морала. Наритването им в прахта е въпрос на стимул. Финансов, разбира се. А в целия памфлет, написан от верния агент на мракобесната Държавна сигурност има само едно вярно изречение – ножът наистина е опрял до кокала. И е време да си върнем държавата от плена на олигарсите, които десетилетия наред ни ограбват, за да пълнят собствените си гуши. Своите и тези на хранениците си като дописника агент Академик, лъскащ подметките на милиардера с пари на вложителите в КТБ Цветан Василев. И на ортаците му от обединения задкулисен фронт, тресящ държавата.

Защото не Делян Пеевски, а менторът на агент Академик и нему подобните любимци на Иван Костов, които за една нощ станаха мултимилионери благодарение на благословията на Драгалевския лаборант, ограбиха народа. И оставиха разруха, в която ако не бяха дарители като депутата от опозиционната – забележете – ДПС, болниците щяха да са по-голи от обран бостан насред най-тежката здравна криза, преживявана в последните десетилетия от света.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене