Хороскоп за 11 август – вторник

Идеалната почивка това лято според зодията

Лятото е сезонът, който чакаме с нетърпение. Повечето от нас планират почивката си с месеци. Коя обаче е идеалната ваканция според зодията ни? Всеки си има свои предпочитания, затова вижте перфектната дестинация според вкуса на зодиака.

ОВЕН

Овенът обича да се чувства продуктивен по всяко време на годината. Затова подходящ избор за него са места с възможност за практукуване на физически активности, които зареждат с адреналин – сърфинг, каякинг, гмуркане.

ТЕЛЕЦ

Телецът обича комфорта и лукса. Предложението ни е свързано с приключенския къмпинг, но без да се прави компромис с условията – всеки представител на тази зодия би се чувствал прекрасно в луксозна каравана на брега на морето.

БЛИЗНАЦИ

Близнакът обича разнообразието и приключенията. Перфектната идея за него е дълго пътешествие с мотор по живописни пътища, като предварително си е маркирал всички специални места, на които си струва да спре.

РАК

Ракът се чувства най-добре, когато прави добро. Участието в инициатива с екологична или хуманитарна цел ще му донесе дълбоко удовлетворение.

ЛЪВ

Лъвът бързо се отегчава. Дълъг круиз на голям кораб ще му даде възможност едновременно да покори нови хоризонти, но и да завърже редица запознанства.

ДЕВА

Също като Рака тази зодия копнее да се бори за висша хуманитарна цел. Съветваме я това лято да проучи в какви регионални доброволчески проекти може да се включи, за да направи средата, в която живее, значително по-приятна.

ВЕЗНИ

Везните имат нужда от уединение и спокойствие, за да избистрят мислите си. Пътуването до нови места може да бъде изключително стресиращо и изморително. Съветваме ги да прекарат известно време вкъщи, за да подредят приоритетите си и да осмислят бъдещите си цели.

СКОРПИОН

Скорпионът копнее за културно удовлетворение и активности, които да обогатят общата му култура. Подходящ избор са дестинации с богата културна история и многобройни места за изкуство.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът жадува да намери покой сред природата. Живописна гледка, палатка, лагерен огън и хубава храна – това е представата му за перфектно лято.

КОЗИРОГ

Козирогът обича да пътува, но заради практичната му натура се въздържа от прахосване на пари и винаги търси най-изгодната алтернатива. Предалгаме му да избере няколко ключови дестинации, които винаги е копнял да посети.

ВОДОЛЕЙ

Използвайте това лято, за да осъществите своята дългоочаквана духовна и физическа трансформация. Изберете тиха и живописна дестинация, в която имате опция да запишете курс по йога за начинаещи.

РИБИ

Артистичната ви натура ще се почувства невероятно на голям музикален фестивал. Неслучайно лятото е сезонът на концертите, като имате и голям избор от стилове и дестинации.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене