Битката с картелите и социалната отговорност при Ковид-криза с отличие от Черноморските Оскари

Зам.-шефът на парламента с приз за благотворителност

Финалист в една от най-значимите категории на Черноморските Оскари 2020 – Инвестиции, иновации и социален бизнес, е VM Petroleum, генерален спонсор на събитието, съобщава ВИП Комюникейшън. Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще бъдат отличени на официална церемония в курорта Свети Влас на 21 август 2020 г. от 20 часа., а сцена на престижното събитие ще бъде уникалният Амфитеатър „Арена“.
Компанията е символ на борбата с картела в горивата, който уж не съществува, според някои държавни институции. Но хората всекидневно го виждат и усещат по джоба си. По време на извънредното положение тази зима, когато в цял свят цените на петрола падаха, а тук горивата запазваха високи ставки, единствено VM Petroleum свали драстично цените, за да помогне на българите в тази тежка ситуация. И така утвърди своята дългосрочна стратегия за социално отговорен бизнес.
Преди 3 г. VM Petroleum направи солидна инвестиция в столицата като изгради третата по-големина в Европа бензиностанция,и най-голяма а Балканите – тя се намира в столичния кв. „Люлин“ и има рекордните 54 колонки за зареждане. Поради огромния интерес, в София се очаква изграждането на още по-мащабен обект от този.
Бизнес моделът на VM Petroleum доказа, че е напълно възможно да има баланс между фирмените интереси и очакванията на милионите клиенти.
Специален приз за благотворителност ще бъде връчен на един от най-успешните варненци в българския обществен и политически живот, за когото дарителството не е еднократен акт, а ежедневна кауза. Поредният му благотворителен жест нямаше как да остане скрит, защото беше в подкрепа на националната кампания за възстановяване на стенописите в патриаршеската катедрала „Св.Александър Невски”. Той я подкрепи с лични средства в размер на 50 000 лв.
Освен че дарява за значими каузи от сърце, заместник-председателят на Народното събрание, помага като християнин, като българин. Убеден е, че това е едно от основните призвания на честните и почтени бизнесмени.

Шестото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2020 ще отличи най-успешните компании от целия Черноморски регион.  Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса дори в период на извънредна пандемична криза, засегнала най-силно туризма както у нас, така и по света.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене