Андрей Новаков със силна реч на Националната конференция на партията в София

https://www.facebook.com/stanislav.terziev.146/videos/1632226426945276/

Силна реч направи областният координатор на ПП ГЕРБ за Благоевградския регион Андрей Новаков на Националната конференция на партията в София. Заради думите си той бе аплодиран силно от всички присъстващи, в това число и от премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред хилядите членове и симпатизанти на партията той заяви, че в ДНК-то на ГЕРБ е заложено да се справя в трудни моменти – наследени фалирали банки, болести, атентати, финансови и икономически кризи.

„Всеки път сме се изправяли по-добри и по-силни, отколкото сме били. Хубаво е човек да гледа не само телевизия, а и през прозореца. Помага да се ориентираш. Роден съм в провинцията, израснах в още по-дълбока провинция, в семейство на миньори. Завърших в България в любимия Благоевград и ето ме тук на тази сцена в качеството си на евродепутат, представляващ интересите на 7 милиона българи в Брюксел. Моята история нямаше да е възможна в нито една друга партия или сдружение“, категоричен бе Новаков.

Той посочи, че в политикатa последното, което трябва да правиш е да се опитваш да се харесваш на всекиго. „Но въпреки това една партия трябва да работи и в името на хората, които не я харесват. Време е да вдигнем главата, а не юмрука. България не е блато, а е райска градина. Нашата отговорност е да протегнем ръка и заедно да направим следващата крачка: това е разликата между нас и останалите“, каза още областният лидер на ПП ГЕРБ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене