Стоичков: Създадоха изкуствено COVID-19, за да ни контролират

Христо Стоичков се присъедини към общността на известните личности по света, които смятат, че коронавирусът не е дело на природата, а на хора, целящи да установят контрол. По думите на футболното величие всичко е било добре обмисляно в продължение на години.

„Сега всичко е различно. Много хора страдат по света. Вирусът нанася много щети. Обмисляно е с години. Създадоха COVID-19, за да ни контролират, заяви Камата в интервю за Infobae, цитирано от всички испански медии. – Много хора казват, че няма нищо. Аз обаче внимавам тройно. Мия си ръцете и правя каквото е възможно“, сподели Стоичков.

Легендата на „Барселона“ стига по-далеч и обявява, че вирусът е патоген, създаден от истински експерти, който предизвиква тромбози и инфаркти. “Това не е дело на природата, във вируса е поставен материал, който предизвиква всички тези усложнения”, завършва Камата.

В коментарите под статията повечето се съмняват в истинността на версията, но не липсват и такива, които подкрепят Стоичков в конспиративната му теория.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене