Connect with us

ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ Александър Мацурев: Вярвам, че в политиката, а и в живота, трябва да има морал в действията и поведението

Published

on

Вярвам, че в политиката, а и в живота, трябва да има морал в действията и поведението.
През вчерашния ден Мая Манолова и сие написаха поредната срамна и позорна страница в своята политическа кариера. Да отидеш с група хора носещи черни чували пред дома на премиера Бойко Борисов, с ясното съзнание, че той отсъства, а там само членове на неговото семейство, сред които има и малки деца, е дъното, което може да достигне една политическа фигура.
Дали си спомня как беше политически реанимирана като омбудсман, когато беше на дъното?!
Помните ли отношението на същия този народ през 2013г. , на който се изявява сега, като говорител?!
Когато ти имаше нужда от човешка подкрепа в труден момент от този човек, на който сега ходиш пред дома му по този безумен начин, той така ли постъпи или ти помогна?
Кое искане на хората, с които отиде не бе изпълнено от правителството и Народното събрание?
Нека Бог да пази България от политици с твоя морал Манолова, защото те винаги носят разруха и беззаконие!

коментара

ГЕРБ

Цветомир Паунов в Банско: Структурата е в отлична кондиция, напусналите ГЕРБ гонят лични икономически интереси

Published

on

Изключително съм доволен от състоянието на партийната структура в Банско. Изграден е добър екип и се работи активно сред хората. Сигурен съм, че всички са се поучили от грешките и ще продължим напред по-силни. Въпреки партийните различия – радвам се, че работите съвместно и с кмета Иван Кадев. Опоненти сме само по време на изборите – през останалото време сме задължени да работим заедно за хората. Това заяви административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща с актива на партията в Банско. В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Банско и народен представител Александър Мацурев и еврудепутатът Асим Адемов.

„Единственият мотив на напусналите ГЕРБ през последните месеци са личните икономически интереси, които винаги са поставяли над интересите на партията. Тук не говорим за повече от 300 души в цялата страна. Важно е в партията да работят само амбицирани хора, верни на нашата кауза. Не допускайте интриги и съмнения между вас. Напусналите ГЕРБ не заеха принципна позиция, но така са преценили. Пожелавам им успех“, коментира Паунов. Той изтъкна категоричната победа на ГЕРБ на частичните местни избори вчера. „Нашите кандидати получиха доверието на хората, защото всички искат да живеят в по-добра среда и знаят, че само ГЕРБ има опита и капацитета да осъществи промяната в населените места“, допълни Паунов.

Александър Мацурев подчерта, че с декларация местната структура е призовала Георги Икономов незабавно да напусне общинския съвет в Банско, тъй като той не е попаднал там благодарение на преференциален вот, а защото бе водач на партийната листа на ГЕРБ. Мацурев обясни,че в момента проектите, които се реализират в общината – реконструкция на пътната инфраструктура, нова детска градина, във ВиК сектора – са благодарение на грижата на правителството на Бойко Борисов за регионите и неговата политика да не дели населените места на „наши“ и „ваши“.

 

коментара

Continue Reading

ГЕРБ

Цветомир Паунов в Сандански: Не бъдете пасивни, а работете за решаване проблемите на хората

Published

on

Не трябва да стоите пасивно, а да се срещате на терен с хората и да работите за решаване на техните проблеми. Това призова административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща с актива на партията в Сандански.

В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрейн Новаков, областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, еврудепутатът Асим Адемов, народният представител Георги Динев и общинският ръководител на ГЕРБ-Сандански Стоян Стоев.

Според Цветомир Паунов е важно структурите да излязат от състоянието на рутина, което е притъпило чувствителността към обществените проблеми, като общинските съветници трябва да правят политики и да се информира обществеността за всичко което се прави в общинските съвети.

„Важни са селата в общината, защото там има много население, затова започваме пиемни на общинските съветници на ГЕРБ по места. Хората имат нужда да се срещат с нас, да им пмогнем”, подчерта Стоян Стоев.

По време на работната среща бяха коментира проблемите на кметовете на населени места, които не получават подкрепа от общинското управление. Андрей Новаков заяви, че ще се подпомогнат кметовете, за да реализарт свои проекти за облагородяване на селата и превръщането им в по-добри места за живеене.

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2020
П В С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ПОПУЛЯРНИ