Хороскоп за 2 август

Овен

Днес няма да се чувствате особено комфортно, защото за всичко трябва вие да помислите. Всички ще се измъкват тихомълком и ще зарязват задълженията си на вас. Не се оставяйте да ви манипулират по този начин, действайте по-категорично, дори с цената на няколко разправии.

Телец

Отложете решаването на всякакви въпроси, които изискват категоричен отговор. Каквото и да кажете днес, утре със сигурност ще искате да си промените отговора.

Близнаци

Днес ще се чувствате преизпълнени с емоции, които ще ви е трудно да изразите. Намерете начин да ги вложите в грижа за другите, но без да ги задушавате. Винаги можете да трансформирате емоциите в енергия на действието, а в неделя има много възможности затова.

Рак

Ден, в който ще ви се иска да помързелувате, да се пошляете, изобщо да не се занимавате с нищо сериозно. Няма причина да не го направите, това ще възстанови душевното ви спокойствие.

Лъв

Имате желание да ви признаят, да оценят способностите ви, да ви кажат, че сте много добри. Кой, ако не приятелите би могъл да го направи. Така че, събирайте се с приятели и се изявявайте публично без да се притеснявате.

Дева

Гледате доста от високо на всичко, което се случва, което не значи, че се надувате, дори напротив. Хубав момент да научите нещо ново и вълнуващо. Днес ще сте авантюристично настроени и ще предизвиквате съдбата. Имайте предвид, че сигурно ще ви отговори.

Везни

Най-добре ще ви е у дома с чаша разхладително питие в ръка. Не прекалявайте с питиетата, а почивката няма да ви е излишна. Хубаво е междувременно да помислите и за другите около вас. Можете поне да им предложите приятна компания, ако за помощ не ви стигат силиците.

Скорпион

Неделя е, но не е от най-спокойните дни. Сами ще търсите предизвикателства и рискови ситуации, така животът ви става по-интересен и по-вълнуващ. Добре, че сте заредени с голяма доза оптимизъм и в крайна сметка всичко завършва добре.

Стрелец

Искате толкова много неща да свършите днес, че може да не ви остане време за най-важното. А най-важното определено е да бъдете с любимия човек. Организирайте по-добре времето си, ако не искате да нараните нечие сърце.

Козирог

Ден за екскурзии и пикници. Време е да разпуснете активно сред природата. Изхвърлете напрежението и мрачните мисли и намерете радостта и усмивките, които сте загубили някъде сред безбройните задачки.

Водолей

Въпросите за парите и собствената ви сигурност няма да ви излизат от ума. Не си губете деня с подобни размисли, а намерете начин да се забавлявате, обадете се на приятелите си, нали те са и за приятно прекарване на свободното време.

Риби

Днес имате нужда от малко релаксация. Приятни разговори на уютно местенце с интересна компания ще свършат най-добрата работа. А и няма да ви е трудно да ги откриете.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене