Хороскоп за 30 юли

ОВЕН

За Ов­ни­те чет­вър­тък е твър­де ус­пе­шен ден. Мно­зи­на от вас имат ог­ро­мен шанс за на­ми­ра­не на ра­бо­та. Без ни­как­ви при­тес­не­ния мо­же­те да нап­ра­ви­те се­риоз­на зая­вка за про­фе­сио­нал­но­то си уре­жда­не, ако сте без­ра­бот­ни. Фи­нан­со­ви­те пе­чал­би за съжа­ле­ние не са мно­го си­гур­ни днес за Ов­ни­те. Въз­мож­ни са преч­ки от не­доб­ро­же­лате­ли.

ТЕЛЕЦ

Ва­шият ра­бо­тен ден ще бъ­де до­бър, сти­га да сте в доб­ро здра­ве. За деня е необ­ходи­мо да се съоб­раз­ява­те са­мо със здра­вос­лов­но­то си със­тоя­ние. По­ве­че­то от вас ще бъ­дат дей­стве­ни за кон­так­ти и те наис­ти­на ще оп­рав­даят на­деж­ди­те им. В служ­ба­та си е ху­ба­во да се съоб­раз­ява­те с прия­тел­ски съ­ве­ти, за­що­то мно­зи­на про­пус­кат някои под­роб­нос­ти.

БЛИЗНАЦИ

Близ­на­ци­те са дос­та ра­бо­тос­по­соб­ни днес и мо­гат да се над­яват на ус­пех в де­ла­та си. На пре­ден план из­ли­зат па­рич­ни­те пе­чал­би, те се свър­зват с про­фе­сио­нал­на­та ви ра­бо­та или с кон­так­ти­те, кои­то сте оп­ре­де­ли­ли за пое­ма­не на до­пъл­ни­тел­ни ан­га­жимен­ти. Шан­сът на всич­ки е из­ра­зи­те­лен точ­но в сфе­ра­та на про­фе­сио­нал­ния жи­вот.

РАК

Твър­де бла­гоп­рия­тен е чет­вър­тък за Ра­ци­те. Днес ва­шият къс­мет се на­мес­ва с пълна си­ла в дей­нос­тта ви, чия­то реа­ли­за­ция е ха­рак­тер­на за служ­ба­та, за кон­так­ти­те и фи­нан­со­ви­те от­но­ше­ния. Не би­ва да гу­би­те вре­ме в из­лиш­ни спо­ро­ве, влия­ние­то им е от­ри­ца­тел­но и спи­ра­що за вас. Оча­квай­те но­ви­ни на ра­бот­но­то място.

ЛЪВ

Вни­ма­ние­то на Лъ­во­ве­те е на­со­че­но из­клю­чи­тел­но в про­фе­сио­нал­ни­те и биз­нес де­ла­та. Ус­пе­хът ви съ­пътс­тва и най-доб­ре е да раз­чи­та­те еди­нстве­но на собс­тве­ни­те си пла­но­ве и на­чи­ни на дей­ствие. Въз­мож­но е да се сблъс­ка­те с някои бър­ко­тии, но са­мо вие сте в със­тоя­ние да ги оп­ра­ви­те. Не се влияй­те от чуж­до мне­ние.

ДЕВА

В чет­вър­тък за Де­ва са ва­лид­ни и ус­пе­хи­те, и за­гу­би­те. Та­зи ком­пли­ци­ра­на си­туа-ция изи­сква ва­ше­то по­ви­ше­но вни­ма­ние и дей­ствия по кон­крет­ни де­ла за деня. Успе­хи­те са във фи­нан­со­во от­но­ше­ние и при реа­ли­за­ция на някои важ­ни про­фе­сио­нални въп­ро­си. Ху­ба­во е да се вслуш­ва­те в съ­ве­ти­те на род­ни­ни и най-близ­ки­те си прия­те­ли.

ВЕЗНИ

За вас чет­вър­тък е мно­го до­бър. Спо­луч­ли­во раз­ви­тие имат сре­щи­те ви, как­то и всич­ки дей­нос­ти, свър­за­ни с ад­ми­нис­тра­тив­ни ин­стан­ции. То­ва не се от­нася за бизнес­ме­ни­те, кои­то днес ще имат неп­рия­тнос­ти с някои служ­би или с парт­ньо­ри­те. Работ­ният ден за по­ве­че­то Вез­ни ще пре­ми­не на из­клю­чи­тел­но ни­во. Оча­квай­те из­не­на­ди и у до­ма!

СКОРПИОН

Денят за Скор­пио­ни­те се оче­рта­ва из­клю­чи­тел­но фи­нан­сов. Ва­ши­те па­ри днес могат да дой­дат по мно­го на­чи­ни – чрез ра­бо­та, чрез кон­так­ти и до­ри пе­чал­би по нео-чак­ва­ни пъ­ти­ща. То­зи шанс оба­че не ви да­ва пра­во­то за ха­зар­тно уча­стие. Дру­ги от вас ще по­лу­чат важ­ни съоб­ще­ния, кои­то носят доб­ри пред­ло­же­ния.

СТРЕЛЕЦ

Стрел­ци­те имат мно­го до­бър чет­вър­тък, но то­ва не зас­яга ра­бот­ния ден. В служ­бата си трябва да бъ­де­те мно­го вни­ма­тел­ни и пре­циз­ни в из­пъл­не­ние­то на за­да­чи­те си. Най-мал­ка­та греш­ка мо­же да се ока­же до­бър по­вод за скан­да­ли от стра­на на на­чални­ци­те. Не е из­клю­че­но да пос­лед­ва и някак­ва ма­те­риал­на за­гу­ба, която ще се отрази доста сериозно на семейния бюджет.

КОЗИРОГ

Де­ло­вият чет­вър­тък е ус­пе­шен за по­ве­че­то от Ко­зи­рог. Те са ене­рги­ти­зи­ра­ни и дела­та им ще се рад­ват на доб­ри ре­зул­та­ти. Ху­ба­во е биз­нес­ме­ни­те да бъ­дат побдител­ни, за­що­то мо­же да пос­лед­ва заб­луж­де­ние от стра­на на ва­ши­те парт­ньо­ри. На­сочи­ли­те се към фи­нан­со­ви опе­ра­ции ще имат доб­ри при­до­бив­ки. От­дай­те се на се­мей­ство­то си и отидете на почивка сред природата!

ВОДОЛЕЙ

Чет­вър­тък но­си про­фе­сио­нал­ни ра­дос­ти на Во­до­леи­те, как­то и реа­ли­за­ция в сфера­та на фи­нан­си­те. Но мно­зи­на от вас ед­ва ли ще объ­рнат вни­ма­ние на те­зи въз­можнос­ти, кои­то пред­ла­га чет­вър­тък, за­що­то днес са из­цяло нас­трое­ни за ин­тим­ност. Дей­стви­тел­но тя няма да ви лип­сва, но слу­чай­ни­те кон­так­ти са опа­сни. Те са несигурни и нетрайни, пазете се от измами и кражби.

РИБИ

За Ри­би­те чет­вър­тък ще бъ­де на­си­тен със слу­жеб­ни ан­га­жи­мен­ти. Днес при­те­жава­те необ­хо­ди­ма­та ене­ргия да се спра­ви­те с всич­ко и ще бъ­де­те до­вол­ни от свър­шено­то. Ед­но но­во слу­жеб­но за­поз­нанс­тво ще изи­грае важ­на роля за бъ­де­ща­та ви дейност. За ед­ни от вас то ще бъ­де при­чи­на за но­ви фи­нан­со­ви пос­тъп­ле­ния, най-вероятно ще ви увеличат трудовото възнаграждение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене