Малчуганите на Симитли представят с рисунка „МОЯТ СВЯТ В МОЯ ГРАД“ утре

Утре – 30.07.2020 г. ще се проведе първото награждаване на победителя в конкурса „МОЯТ СВЯТ В МОЯ ГРАД“. Участникът сред децата от детските заведения в общината, който е сътворил най-добрата рисунка, ще бъде избран с гласуване сред всички участващи малчугани и ще получи награда, а всички останали деца – участници, ще получат също подаръци, осигурени от бюджета на проекта.

Конкурсът „МОЯТ СВЯТ В МОЯ ГРАД“ за детска рисунка ще продължи в детските градини – филиали към ДГ „Радост“ и през следващите шест месеца. С флумастер, пастел, молив или боичка. Налист, удобен за детско творчество – нека детското въображение бъде безгранично!

Нека провокираме и стимулираме детският талант в цвят и форми, да покажат как виждат света около себе си!

Конкурсът за детска рисунка „МОЯТ СВЯТ В МОЯ ГРАД“ е по проект „Прилагане на социално-икономически и образователни мерки за интеграция на уязвими групи в община Симитли“ по Договор № BG05M9OP001-2.018-0010-2014BG05M2OP001-C01, по който проект община Симитли е бенефициент, а детските градини са в качеството им на партньори, и в изпълнение на Дейност 5 с наименование „Преодоляване на негативни обществени нагласи, основани на етнически произход и културна идентичност“.

               За повече информация и проследяване реализирането на проектната дейност може да намерите на фейсбук-страницата на Сдружение „Активни младежи“, което е един от останалите партньори по проекта „Прилагане на социално-икономически и образователни мерки за интеграция на уязвими групи в община Симитли“ по Договор№BG05M9OP001-2.018-0010-2014BG05M2OP001-C01, а именно: https://www.facebook.com/aktivnimladeji.

Успех на всички участващи деца в конкурса „МОЯТ СВЯТ В МОЯ ГРАД“ !!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене