Connect with us

Новини

Местна гордост! По случай 50 годишния си юбилей, Командира на 2- ра  Тунджанска механизирана бригада, бригаден генерал Стоян Шопов, който е родом от село Тешово общ. Хаджидимово беше удостоен от Старозагорският митрополит Киприан с орден „Свети апостол Крап І-ва степен”

Published

on

По случай 50 годишния си юбилей, Командира на 2- ра  Тунджанска механизирана бригада, бригаден генерал Стоян Шопов, който е родом от село Тешово общ. Хаджидимово  беше удостоен от Старозагорският митрополит Киприан с орден „Свети апостол Крап І-ва степен” и почетна грамота за особени заслуги към Българската православна църква и респективно към Старозагоската епархия, както и икона на Свети Стефан. Ордена е учреден през 2017 година с решение на Светия синод на Българската православна църква по предложение на Старозагорския епархийски съвет. Връчването на отличието се извърши на тържествено строяване на 13.07.2020г. в района на щаба на бригадата. В тържествената церемония участваха Областният управител на област Стара Загора – госпожа Гергана Микова, Секретарят на община Стара Загора – господин Делян Иванов, Директорът на ОД на МВР – старши комисар Стоян Стоянов, Директорът на ТД „Национална сигурност” – господин Георги Георгиев, Началникът на РД “ПБЗН” – комисар Стоян Колев, Ректорът на Тракийски университет – доцент Добри Ярков и Директорът на Регионален исторически музей господин Петър Калчев. В знак на признателност и уважение към бригаден генерал Шопов, както и за ползотворната съвместна дейност между институциите и формированията от 2 Тунджанска механизирана бригада, представителите на местните институции, командири и началници на военни формирования от Въоръжените сили връчиха на Командира на бригадата множество грамоти, награди и поздравителни адреси. По – късно през деня към приветствията и поздравите се присъединиха Председателите на Областен съвет и Общински съвет на СОСЗР, които връчиха грамота за удостояването на Бригаден генерал Стоян Шопов със званието почетен член на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва. От своя страна, Командира на 2 Тунджанска механизирана бригада благодари на всички свои гости за уважението и честта, която са му оказали, както и за искрените пожелания, които е получил по случай своя юбилей.

коментара

ГЕРБ

Народният представител Александър Мацурев: Днес всички народни представители от района бяхме в Благоевград с Цвета Караянчева и Красимир Велчев, които са членове на Изпълнителна комисия на ГЕРБ

Published

on

Срещите с хората в областта продължават. Днес всички народни представители от района бяхме в Благоевград с Цвета Караянчева и Красимир Велчев, които са членове на Изпълнителна комисия на ГЕРБ. От срещите ни с актива на партията винаги се раждат нови идеи и хоризонти. Отново призовахме бившите членове на ГЕРБ, които сега са се присъединили към нови политически проекти, да постъпят достойно и да напуснат общинските съвети, където са избрани като представители на ГЕРБ. Това би било мъжка постъпка, всичко останало е злоупотреба с доверието на избирателя.

коментара

Continue Reading

ВИДЕО

За некадърното управление на Община Благоевград, говори Бранимир Митов – директор на ДТ „Проф. Енчо Халачев“

Published

on

ОЧАКВАЙТЕ!!!

Рубриката „Безумици“ на Байрактарски 

в предаването на Стаменов „Свободни думи“

 

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2020
П В С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ПОПУЛЯРНИ