Здравка Атанасова -Зой: Още през 2019-та заедно с моята учителка в Гърция предсказахме тази пандемия

Първата българска магьосница обяви кога е края на COVID-19 и какво ще се случи у нас до края на годината!

Здравка Атанасова или Зой, както я наричат в съседна Гърция, е първата българска магьосница, чийто предсказания се сбъдват с безпрецедентна точност. За това свидетелстват многобройните й клиенти, между които са и голяма част от родния шоубизнес елит. Доверяват й се не само хора от цяла България, но и от широкия свят.

Наскоро в изискана церемония за раздаване на четвъртите лайфстайл награди Зой Атанасова получи специален приз за Тета хилинг терапевт, а думите, които каза от сцената на хитов столичен клуб, предизвикаха бурни реакции в публиката.

Потърсихме Зой Атанасова, за да даде ексклузивен коментар за това какво ни очаква още покрай световната пандемия, свързана с коронавируса и по-конкретно как ще се развият последствията от нея за страната ни.

 

– Зой, още при качването си на сцената на церемонията по лайфстайл наградите наскоро, ти предизвика бурни възгласи в публиката заради точните предсказания, които правиш. Разбрах, че си предсказала и COVID-19?

– Да, още през 2019-та заедно с моята учителка в Гърция предсказахме тази пандемия. Постоянно виждахме числото „19” и тогава казахме, че ще избухне Трета световна война, както и стана. Наричахме войната „19”.

– Откъде дойде този вирус?

– Този вирус е изкуствено създаден и няма нищо общо с прилепите, както се опитват някои да убедят. Умишлено е създаден, за да се глобализира и подчини човечеството. Но искам да успокоя хората, че до края на годината COVID-19 ще изчезне и животът ще продължи по нормалния начин. Хората обаче ще живеят с повече страх в душата и по-подчинени.

Цялото това нещо е създадено с една цел – човечеството да бъде подготвено за така нареченото чипиране или всеобщото подчинение. Вирусът идва, заплашва живота и ни прави зависими, докато дойде момент сами да поискаме да се чипираме под формата на антивирусна ваксина.

Хората трябва да се разбунтуват, защото иначе ще ни превърнат в роби, както е било едно време. Каквото е било преди, ще го бъде пак, само че под друга форма. Роби под друга форма – хората да са заложници в домовете си, например. Силата е в хората – само те могат да изкарат съпротивата си!

– А какво казват прочутите карти „Десте“, на които гледаш, за ситуацията с коронавируса, конкретно в България?

– Ситуацията постепенно ще се нормализира, но още хора ще боледуват. Доста трудности ще има. Ще има и доста политически скандали, които тепърва ще ескалират. Вижда се и помощ от Русия, която страната ни ще получи. Става дума за лечение. Възможно е да се намери лекарство, което да помогне на боледуващите. Ще влязат много пари в България посредством нови договори, споразумения.

Дава се млад мъж от политическия сектор с добронамерено поведение, който ще помогне на страната ни с внасянето на нови правила. Виждам, че има голяма парична помощ и от руска страна. Колкото до Бойко Борисов – той ще продължи да бъде на власт, както досега, опитите да го свалят са безуспешни.

– Спомена ми в предварителния ни разговор, че страховете на хората се подклаждат чрез символи. Какво имаш предвид по-точно?

– Да, това е нещо много важно, на което искам да обърна внимание. Нашето подсъзнание се влияе изключително много от визуализации, картинки. Чрез символите властните хора по света постепенно ни препрограмират. Например картинката със символ „останете вкъщи” е чисто програмиране за смърт. Ако забележите дърветата кипариси отстрани – такива има по гробищата по цял свят.

Отделно кръстчетата отгоре символизират паметника. И хората, които са по-податливи и по-страхливи, лесно падат в този капан. Затова има и толкова много смърт. Не е толкова страшен самия вирус, колкото начина, по който се опитват да го изобразяват чрез такива символи, за да влияят на подсъзнанието на хората.

Съветвам хората да не гледат такива символи и картинки. Да не се плашат и да са по-позитивни. В един момент този вирус ще стане нещо естествено, с което ще съумяваме да се справяме. Българският народ може да се справи с това./show.blitz.bg

Интервю на Анелия ПОПОВА

show.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене