Connect with us

Политика

Политически скандал! Директорката на детската градина в Дъбница Дима Мачкова: Асим Адемов има личен конфликт с мен! Отказах да му бъда политически инструмент! Аз работя за децата в Дъбница а не за него!ДОКУМЕНТИ

Published

on

Истинско земетресение след публикацията на Топ Преса, в която евродепутатът Асим Адемов обяви публично, че ще внесе сигнал в прокуратурата за два скандални случая в община Гърмен. След като вчера стана ясно че избраникът в Европейския парламент избран с гласовете на ПП ГЕРБ, си е послужил с неистини и полуистини по повод обвинение за кражба на държавни пари в село Долно Дряново ето ви сканадла тук – ТУК , 

С Топ Преса се свърза директорката на детската градина в село Дъбница – Дима Мачкова. 

Причината Мачкова да потърси най – голямата и четена медия в област Благоевград, са обвиненията на Адемов по нейн адрес и разкритията му, че по заповед на кмета на общината Феим Иса е извършена проверка в детската градина в с. Дъбница. Същата тази проверка констатира също много сериозни финансови злоупотреби, извършени от директорката Дима Мачкова и установява сериозен конфликт на интереси. Кметът и в този случай отказва да предостави констативния протокол от проверката!

Оказа че че и тук Адемов видимо прави нереални внушения и изопачава фактите. Мачкова беше така любезна да ни предостави документите касаещи нейния казус за да докаже, че кметът на общината ни най – малко е отказал да предостави нещо или да го „покрие“. Документацията беше любезно предоставена на Топ Преса и чрез нас до широката общественост, за да покаже че Адемов сипе непочтени и неистински обвинения. Нещо повече, Мачкова настоя да публикуваме становището и по случая:

“ Евродепутатът Асим Адемов има личностен конфликт с мен. под „сериозни финансови злоупотреби, извършени от директорката“, той има предвид фактът, че за миналата зима детската градина е изразходвала повече въглища например от нормалното, за нокето съм предоставила на общината подробен доклад и доказателства, че всичко е изразходвано целево и до лев е отчетено. / Тук като коректна и честна медия, ще упоменем че разполагаме с подробния доклад в който директорката Мачкова, ден по ден предсотвя информация, доказвайки със статискика от БАН за ежедневната температура в село Дъбница и на база това се е повмишила нуждата от въгрлища и дърва с цел отопление на детската градина, наистина завидно подробен доклад/.

„Асим Адемов от доста верме насам говори че аз съм негово „политическо назначение“, което не е така. Никога не съм поемала политически ангажименти към който и да е. Моите ангажименти са строго регламентирани в трудовия ми договор и е ясно, че са отправени към интересът на децата и техните родители, които ползват услугите на поверената ми институция. Отказвам да бъда използвана за „политически инструмент“ от Адемов и съм силно разочарована от действията и думите му. Можете да бъдете уверени, че след като проверката не удовстовери нищо нередно, ще потърся правата си за набедяване и клевета.“ Категорична е Мачкова.

Жителите на село Дъбница също са повече от изненанади от действията на Адемов. Никой в селото не допуска че жена като Дима Мачкова, самотна майка, гледаща болният си родител, който е на легло ще си позволи да върши нередности. Силно се надяват Адемов да е зоблуден или подведен, защото не допускат да е толкова скито подъл и некоректен.

Следим темата!

 

коментара

ГЕРБ

Народният представител Александър Мацурев: Днес всички народни представители от района бяхме в Благоевград с Цвета Караянчева и Красимир Велчев, които са членове на Изпълнителна комисия на ГЕРБ

Published

on

Срещите с хората в областта продължават. Днес всички народни представители от района бяхме в Благоевград с Цвета Караянчева и Красимир Велчев, които са членове на Изпълнителна комисия на ГЕРБ. От срещите ни с актива на партията винаги се раждат нови идеи и хоризонти. Отново призовахме бившите членове на ГЕРБ, които сега са се присъединили към нови политически проекти, да постъпят достойно и да напуснат общинските съвети, където са избрани като представители на ГЕРБ. Това би било мъжка постъпка, всичко останало е злоупотреба с доверието на избирателя.

коментара

Continue Reading

ВИДЕО

За некадърното управление на Община Благоевград, говори Бранимир Митов – директор на ДТ „Проф. Енчо Халачев“

Published

on

ОЧАКВАЙТЕ!!!

Рубриката „Безумици“ на Байрактарски 

в предаването на Стаменов „Свободни думи“

 

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2020
П В С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ПОПУЛЯРНИ