Connect with us

Политика

ОБРАТ В СКАНДАЛА! Евродепутатът Асим Адемов атакува община Гърмен с полуистини и неистини! ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ!

Published

on

Напълно безпочвени се оказаха обвиненията на евродепутатът Асим Адемов, които днес той в отворено писмо отправи срещу община Гърмен и кмета Феим Иса пред медиите. Днес избраникът в европейския парламент от ПП ГЕРБ изпрати писмо до медиите в това число и до Топ Преса със заглавие : Евродепутатът Асим Адемов ще внесе сигнал в прокуратурата за два скандални случая в община Гърмен. 

В изнесеното по случая Долно Дряново може да се докаже, че няма грам истина, по повод обвиненията в частта цитираме : „кметът на общината не взема и продължава да не взима мерки по случая, а напротив, в общественото мнение се насажда впечатлението, че стремежът е по всякакъв начин да не се дава гласност на казуса. Поради тази причина, евродепутатът Асим Адемов прави искане за предоставяне на документите по случая, които са обществена информация по смисъла на закона, но кметът „удобно“ забравя за този случай от преди две месеца и отказва достъп до документите. „

Като коректна и обективна медия Топ Преса моментално се свърза с община Гърмен от където ни запознаха с казуса. оказа се истина че кметът на Долно Дряново – Ерхан Шериф е входирал докладна до кмета Иса, относно направена справка за постъпленията и приходите от питейна вода на селото. При направената справка, е констатирано, че за пероида 2015 – 2019 година има неочтечетин в касата на общината 19747 лева. Сумата трялбвало да внесе предишния кмет на селото. макар и не направено по правилата, евродепутатът Асим Адемов в качеството си на гражданско лице прави питане до кмета Иса , относно тези липси входирано на 25.06.2020 година и въпреки юридическото несходство на питането община Гърмен му отговоря с писмо на 03.07. 2020 година. Странно защо господин Адемов подминава тези фактив писмото си до медиите. За да изчистим изцяло истината по случая публикуваме всички тези документи в които ясно се вижда че, Феим Иса в качеството си на кмет на община Гърмен не само, че не прикрива нищо но и се е задействал и е назначил комисия, която да разследва случая. Всичко констатирано до тук кметът Иса изнася в писмото си до Адемов. Кой и защо ползва неистини и полуистини и защо – тепърва предстаи да разберем.

Грозното впечатление от манитупалицята остава, още повече, че кметът Феим Иса е обвинен в това че уж е укривал, престъпления извършени забележете за времето – 2015 – 2019, период в който Феим Иса не е бил кмет на Гърмен а длъжността се е заемала от негов предшественик. Имаме уверението че, каквото и да констатира комисията назначена от кметът на общината, то ще бъде обнародвано и ако има нарушения то със тях ще бъдат ангажирани съответните органи и няма да се допусне, жителите на общината да бъдат ощетени, нещо ксоето Адемов се опитва да внуши чрез сигнала си до мениите, за което не му прави чест! Политика с неистини не се прави! Докуметтите доказват това.

 

коментара

ГЕРБ

Народният представител Александър Мацурев: Днес всички народни представители от района бяхме в Благоевград с Цвета Караянчева и Красимир Велчев, които са членове на Изпълнителна комисия на ГЕРБ

Published

on

Срещите с хората в областта продължават. Днес всички народни представители от района бяхме в Благоевград с Цвета Караянчева и Красимир Велчев, които са членове на Изпълнителна комисия на ГЕРБ. От срещите ни с актива на партията винаги се раждат нови идеи и хоризонти. Отново призовахме бившите членове на ГЕРБ, които сега са се присъединили към нови политически проекти, да постъпят достойно и да напуснат общинските съвети, където са избрани като представители на ГЕРБ. Това би било мъжка постъпка, всичко останало е злоупотреба с доверието на избирателя.

коментара

Continue Reading

ВИДЕО

За некадърното управление на Община Благоевград, говори Бранимир Митов – директор на ДТ „Проф. Енчо Халачев“

Published

on

ОЧАКВАЙТЕ!!!

Рубриката „Безумици“ на Байрактарски 

в предаването на Стаменов „Свободни думи“

 

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2020
П В С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ПОПУЛЯРНИ