РЗИ – Благоевград безкомпромисни! Глобиха онбашиите на общината барабар с кмета за неносене на маска!

РЗИ – Благоевград безкомпромисни! След като миналата седмица единствено и само ние от Топ Преса алармирахме е онбашиите и бимбашиите на местната власт в община Благоевград се държат нагло и над закона за неносене на маска по време на заседание на ОБС, днес испектори от РЗИ придружавани от полицаи влезли в кабинитете на властимащите и ги глобили. 

Разбира се трогване и дори трепет от нервния ствол вместо мозък в главата на кмета не можем да очакваме. Очакваме да излезе пред медиите и да изрази някакла глупост че ще ни съди и чак да ни осъди. Друго от него не очакваме! Нито извинение нито срам! Нито посипване н аглават с пепел!

Чест прави на РЗИ че не потбира нито обикновени хора нито малките хора, повярвали си че са големи. Кметът на Благоевград ще бръкне сега от джоба си и ще си плати защото така трябва. Нека му е за урок, че и за него закони има.

Но какво да очакваме от човек, който очавадно е нарушил закона станал кмет и имайки фирма и лае насам – натам – „какво толкова дребна работа“. Законите са за всички, Томов! Ти не си нещо повече от нас обикновените хора! Ти си просто един избран чиновник на добра заплата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене