Откритата мъртва жена в река Струма – майка на четири деца

49 – годишна жена от кюстендилското село Копиловци намери смъртта си във водите на река Струма.  Валя Найденова си е местен жител, тя е майка на четири деца. Има и две внучета.

„Много сме изненадани от случилото се,  Валя никога не е споделяла, че има някакви проблеми. Семейството й е добро, тук живеят от години. Има три дъщери те са родени някак си пред две години – 20,22 и 24 годишни са момичетата, има и едно момче. Последно знам, че работеше като ходеше да бере череши. Мъжът й пък тук е пазач във фабриката за изкупуване на плодовете от италианците. Едва ли финансови са причините тя да предприеме такива действия. Винаги е работила нещо”, споделят местните жители.

„Действително жената е от нашето село.  Голяма трагедия за семейството, поднасям съболезнованията си”, споделя и кметът на селото Мирослава Костадинова.

Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, следи от насилие не са установени. Трупът е закаран в  кюстендилската болница за аутопсия, започнато е досъдебно производство по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене