Лекарите от ОАРИЛ продължават да се борят за живота на изпилият голямо количество отрова млад мъж от Гоце Делчев

За леко подобрение на състоянието на 31 годишният П. Франгов от Гоце Делчев съобщават лекарите от  ОАРИЛ където  те продължават борбата за живота на младият мъж . Той вече не е на изкуствено дишане  но му се правят хемодиализи , преливат му се специфични лекарства но има съмнение за увреждане на мозъчната кора .Провежда се комплексно лечение за бъбреци, за черен дроб, за сърце, за мозък ,за дишане и за какво ли не още  тъй като вредите нанесени от  отровата са големи .

Взети са всички мерки  от лекуващите тъй като знаят че последиците след такова жестоко  отравяне са големи .  Много  са спасените  пациенти  при такова тежко състояние в  отделението ОАРИЛ в МБАЛ „Иван Скендеров“ .Лекарите са категорични ,че все още не могат да се зарадват ,че състоянието на  31 годишният мъж се подобрява тъй като знаят и за по- късните последици при  подобни случаи.

“Взел съм всички мерки и срещу тях,но остават усложнения- не могат да говорят- шептят, правят разни фистули на хранопровод и трахея…..остават с чернодробна дисфункция. Правим  всичко възможно  и се надяваме на максимален резултата но изпитото голямо количество отрова  ще остави неминуемо последствия „ сподели шефа на отделението  д-р Милан Първанов който полага неимоверни усилия и  грижи за спасяването на  П. Франгов   и за  минимизиране  на лошите последици  от зверското  натравяне .

 

Както  писа Топ Преса ,  на 23 –ти юни  тридесет и една годишният П. Франгов от град Гоце Делчев направи опит за самоубийство .  В МБАЛ“ Иван Скендеров“  младият мъж бе закаран в изключително тежко състояние  след като изпил е 2 шишенца по 50 гр. отрова Б-58 и още някаква друга отрова . Още същият ден бе поет от екипа на ОАРИЛ който  продължава да се бори за живота му .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене