Настъпи дългоочакваният ден за випуск 2020 на НПГ „ Димитър Талев“!

На официална церемония в двора на гмназията в присъствието на родители и гости бяха връчени дипломите за средно образование и удостоверението за професионална квалификация на дванадесетокласниците.

Директорът на НПГ г-жа Георгиева пожела на випускниците да поемат по „пътя на доброто , на истината, на човечността, на творчеството и съзиданието“, за да покорят високи върхове в своята професионална реализация.
От името на родителите с благодарност и пожелание за успехи се обърна г-жа Иванка Кехайова.

Награди и отличия от МОН, НСИ, БАН, Община Гоце Делчев, НПГ „ Д. Талев“ бяха връчени на изявени учители и ученици.
Почетно отличие ‘‘Неофит Рилски‘‘ получи господин Атанас Савов, Грамота и плакет получиха г-жа Катя Бойкова и г-жа Елена Търтова, учениците Ивана Шапкова и Цветина Кехайова, Салина Пашова и Таня Кондева , Мирослав Пейчев, Борислав Лазаров и Денислава Гагарова , Айлин Халимова, Рени Каракашева и Десислава Ярчева,Анджелина Башева, Теодора Попова и Нели Камбурова,Зайде Велишав, Йозлем Дерели, Йозлем Молаали,Тодор Симеонов, Веселин Георгиев, Илия Воденов.Атанас Бекташев, Мария Савова, и Осман Топчиев.

Изключителен повод за гордост е и фактът, че 45 ученици на НПГ имат отлични оценки на държавните зрелостни изпити.
Тържеството, на което прозвучаха стихове и песни, посветени на доверието и обичта бе чудесен финал на четиригодишната съвместна работа на учители и ученици, прекрасен старт за истинската школа на живота!
На добър час випуск 2020!
Текст: Марияна Малакова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене