Connect with us

Новини

Настъпи дългоочакваният ден за випуск 2020 на НПГ „ Димитър Талев“!

Published

on

На официална церемония в двора на гмназията в присъствието на родители и гости бяха връчени дипломите за средно образование и удостоверението за професионална квалификация на дванадесетокласниците.

Директорът на НПГ г-жа Георгиева пожела на випускниците да поемат по „пътя на доброто , на истината, на човечността, на творчеството и съзиданието“, за да покорят високи върхове в своята професионална реализация.
От името на родителите с благодарност и пожелание за успехи се обърна г-жа Иванка Кехайова.

Награди и отличия от МОН, НСИ, БАН, Община Гоце Делчев, НПГ „ Д. Талев“ бяха връчени на изявени учители и ученици.
Почетно отличие ‘‘Неофит Рилски‘‘ получи господин Атанас Савов, Грамота и плакет получиха г-жа Катя Бойкова и г-жа Елена Търтова, учениците Ивана Шапкова и Цветина Кехайова, Салина Пашова и Таня Кондева , Мирослав Пейчев, Борислав Лазаров и Денислава Гагарова , Айлин Халимова, Рени Каракашева и Десислава Ярчева,Анджелина Башева, Теодора Попова и Нели Камбурова,Зайде Велишав, Йозлем Дерели, Йозлем Молаали,Тодор Симеонов, Веселин Георгиев, Илия Воденов.Атанас Бекташев, Мария Савова, и Осман Топчиев.

Изключителен повод за гордост е и фактът, че 45 ученици на НПГ имат отлични оценки на държавните зрелостни изпити.
Тържеството, на което прозвучаха стихове и песни, посветени на доверието и обичта бе чудесен финал на четиригодишната съвместна работа на учители и ученици, прекрасен старт за истинската школа на живота!
На добър час випуск 2020!
Текст: Марияна Малакова

коментара

ГЕРБ

Народният представител Александър Мацурев: Днес всички народни представители от района бяхме в Благоевград с Цвета Караянчева и Красимир Велчев, които са членове на Изпълнителна комисия на ГЕРБ

Published

on

Срещите с хората в областта продължават. Днес всички народни представители от района бяхме в Благоевград с Цвета Караянчева и Красимир Велчев, които са членове на Изпълнителна комисия на ГЕРБ. От срещите ни с актива на партията винаги се раждат нови идеи и хоризонти. Отново призовахме бившите членове на ГЕРБ, които сега са се присъединили към нови политически проекти, да постъпят достойно и да напуснат общинските съвети, където са избрани като представители на ГЕРБ. Това би било мъжка постъпка, всичко останало е злоупотреба с доверието на избирателя.

коментара

Continue Reading

ВИДЕО

За некадърното управление на Община Благоевград, говори Бранимир Митов – директор на ДТ „Проф. Енчо Халачев“

Published

on

ОЧАКВАЙТЕ!!!

Рубриката „Безумици“ на Байрактарски 

в предаването на Стаменов „Свободни думи“

 

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2020
П В С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ПОПУЛЯРНИ