Скандал! Разследват ходжа от Сатовчанско искал да купи апартамент в София на безценица щото бил прокълнат!

Ходжа от Сатовчанско село, дълго време уговaрял свой „пациент“ да продаде, апартаментът си намиращ се в град София защото имотът бил прокълнат. На собственикът на имотът за кратко време му се случили, доста лоши неща и се обърнал към ходжа от родното си село, за помощ.

Мюсюлманският духовник на няколко пъти посещавал „пациентът“ си в столицата и намирал магии из дома му. Явно виждайки че софиянецът с местни корени и лабилен, ходжата му предложил да продаде имота, защото преди години тук било извършено убийство и сега имотът е прокълнат. Дни след като му предложил това, а „пациентът“ обещал да си помисли, ходжата обявил че е намерил купувач на имота но трябвало да му се предложи ниска цена. Сумата която ходжата предложил била около половината от реалната пазарна цена на имота.

 

Най-сетне човекът се усъмнил в почтеността на своят духовен гуру и разпитал из родното си село и установил че купувачът е близък роднина на „добронамерения“ ходжа. За опита за измама е сигнализирана полицията в столицата и сега на ходжата ще се налага да обяснява – какви са му силите и целите, когато парадира че разваля магии.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене