„Ролман“ изравни наш шампион с Григор Димитров

ЛЮБ-480x274

Любомир Костов и този сезон е №1 на игрището с помощта на знаменитата марка

Най-добрият български голфър Любомир Костов и този сезон ще бъде обличан от една от най-успешните марки в света – „Ролман”, научи Sportonline.bg. Любо, който е единственият българин с хендикап 2, е любимият голфър на Бертрам Ролман. Германецът отдавна е запален по аристократичния спорт, като често може да бъде забелязан на аматьорски турнири. Въпреки, че се опари от партньорството си с федерацията преди години, Ролман все пак реши да облича Костов, който наскоро стана за пореден път шампион на България за младежи, като резултатът му бе далеч над този на шампиона при мъжете.

Бертрам Ролман е основател, собственик и управител на марката „Ролман“ и фирмата „Пирин текс“ в Гоце Делчев, основана през 1993 г. По това време роденият в Германия бизнесмен живее в Катерини (Гър), но от 2001 г. е постоянен жител на пиринския край. Фирмата му е най-големият производител на мъжка конфекция в Европа и работи за марки като „Хуго Бос“, „Живанши“, „Йоп“, „Азаро“. Дава прехрана на 2450 души. Клиентите му са в Германия, Швейцария, Австрия, Франция, Англия, Турция и Гърция.

За отбелязване е факта, че нито един българин в индивидуалните спортове, освен Григор Димитров и Кубрат Пулев, нямат толкова реномиран бранд зад гърба си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене