СЕНЗАЦИЯ! Снимка на СРЕДНОЩНА БУЛКА ужаси жители на квартал Комсала в Гоце Делчев! ВИДЕО!

Публикуваме снимката достъпна за всички!

Публикуваме снимката достъпна за всички!

Нашият млад читател Веселин Миланов, който е и футболист в местният „Пирин“- Гоце Делчев ни изпрати една повече от мистериозна снимка. По думите на Миланов, той е автор наснимката и я направил, след като с еприбирал към дома си посреднощ и видял пред себе си булка. Шокиран, изненадан и втрещен, той извадил мобилния си телефон и заснел наистина смразяващият квърта кадър. 

Авторът на снимката : Веселин Миланов

Авторът на снимката : Веселин Миланов

След това въпросната булка изчезнала зад паркирания до нея автомобил… „Нямахме инфорпмация в квратала да е имало сватба или да е предстояла сватба тези дни. Настина не мога да си обясна, какво беше това…“ пише ни във фейсбук автора на снимката. Той и неговите близки не могат да ски дадат обяснения какво всъщнос е заснетото.

Далеч сме от мисълта да всяваме паника или да обясняваме че това е нещо паранормално. Нито имаме намерение да разясняваме това каква поличба е. Наистина може да става въпрос за някакво недзоразумение или тайна организация на светбено тържество. Нищо чудно и да е имало кражба на булка.

Това което искаме да изясним обаче е фактът, че проверихме снимката и по нея няма никакви намеси и фотошоп игри. Фотосът е автентичен правим го достъпен за да може всеки който иска да го провери.

Пу,бликуваме и снимката на автора на смразяващия фотос. Моля коментирайте какво според вас е това долу в опцията за коментари.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене