Разрешение за строителство на модулна бензиностанция, автомивка и търговски обект в Лещен , получиха от ОБС Гърмен Скендер Скендеров и Рестем Пашов от Горно Дряново

Инвестициите и желаещите да влагат пари в строителни обекти чрез които да осигуряват и нови работни места в община Гърмен не спират .Общината и семейните бизнеси в нея се развиват мълниеносно което я прави привлекателна дестинация както за българските така и за чуждестранните туристи.

В тази връзка , община Гърмен в лицето на кмета на общината Феим Иса даде картбланш за реализиране на поредният проект , а именно в курортното село Лещен да бъде построена модулна бензиностанция , автомивка и търговски обект .
Идеята и изпълнението на проекта са на Скендер Скендеров и Рестем Пашов от село Горно Дряново които са заявили в администрацията на Гърмен инвестиционните си намерения ,а именно да се изработи проект за изменение на подробен устройствен план ,на имот № 43606.8.98. в местността „ Жабек“ в по кадастралните регистри на село Лещен.

На двамата инвеститори със заповед на кмета Феим Иса е разрешено въпросният имот да бъде разделен на две и да изпълнят инвестиционното си намерение, а именно , да построят на терените модулна бензиностанция , автомивка и търговски обект .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене