Топ Преса с призив – Изберете местното! Млечни продукти „Лещен“ превземат пазара в югозапада с превъзходно качество и натурален вкус от Родопите!

Мандрата в село Марчево!

Мандрата в село Марчево!

Все по засилващият се интерес от страна на потребителите, към българските, натуралните и естествените продукти, показва, че тукашният производител има сериозно бъдеще. Това вече се усеща и трябва да се превърне в тенденция! 

Бизнес проучване на Топ Преса, проведено в югозападният край, показва, че предпочитаните продукти в хранителната индустрия са тези от региона в който хората живеят, от поризводители които познават, такива които залагат на натурлния, естевствен вкус и незаменимо качество. Не случаен е фактът, например, че в световен мащаб авторитеното категоризиране на елтни ресторенти „Мишлен“ дават предимство на тези заведения, които предлагат продукти от региона в който се намират.

Последните дни на пазара в неврокопския край например, една запазена марка, на мандра в гърменското село Марчево, предизвиква все по голям интерес и дори привъзраност към потребителите. Производителите са регистрирали своята марка под името млечни продукти „Лещен“, а името им за отрицателно време се превърна в истински стоков хит.

Това е верният път особено в период на криза и пандемия, защото българският производител има възможност да стане лидер, а не да бъде мачкан от неизвестни търгаши или вносители. Мандрата в село Марчево произвеждаща мчлечните продукти „Лещен“ е построена със европейски средства, има своя собствена ферма от елитни крави, продукцията се произвежда по строгите изисквания на традицията и технологиите за производство на млечни продукти. И всичко това под строг контрол.

Мандрата в село Марчево, прави вкусни саламурени сирена, кашкавали,  извара, масло от свежо родопско мляко. Нашите натурални млечни продукти зреят в специфичните климатични условия на Родопите – едно от най-чистите и запазени природни кътчета в Европа. Създавани с любов и внимание, те са полезна и здравословна храна за Вас и близките Ви, разкриват част от тайната си прозводителите на млечни продукти „Лещен“пред нашата медия.

Топ Преса започва акция по търсене, издирване и налагане на местните производители. Време е да стане ясно, че от българското и местното по хубаво няма. Нима сте опитвали по вкусен мед от тези които произвеждат в блризките до вас пчелини, по вкусно сирене или кашкавал от тази мандра в Родопите или прясното месо от някоя тукашна ферма? Едва ли!

Помагайки на месните производители, които са гарант за качество и сигурност за здравето, Вие подпомагате и местната икономика, така парите ни няма да изтичат през чужди хипермаркети, а ще останат в обръщение на регионалната икономика. Заложете на традицията, качеството и натуралният вкус. „Лещен“ са гарант за това!

Следва продължение…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене