Доктор Ангел Тонгов изплака във фейсбук: Не ме е СРАМ!

Мили съграждани на гр. Гоце Делчев, не съм взимал отношение до сега по въпроса за управлението на болницата и не мисля, че тук е мястото. Но сега, след като бях наречен под общ знаменател „безсрамник“ от група хора, пред сградата на общината, ще се изкажа от тази трибуна!

Тук ще използвам и възможността да благодаря на всички 15 колеги, подали заявления за напускане, част от които вече не работещи в болницата! Благодарен съм на Господ, че ви познавам, че съм работил перфектно с вас, надявам се отново да работим. Искам да благодаря и на останалите колеги в болницата, които продължават работата си, надявам се и за в бъдеще да работим заедно!

Благодаря ви д-р Прокопова и д-р Итев, че сте в най-рисковото към момента, инфекциозно отделение! В болницата продължавам да съм и аз, доволен или недоволен, там съм, и ще съм там, да лекувам вашите деца, мили съграждани! Затова заявявам пред вас, влкючително и на тази група, които ме освиркахте и нарекохте „безсрамник“, както и на семейството си, че не ме е СРАМ!

Бъдете здрави!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене