Задава се специална Супер Луна на 8-ми април: желанията ни ще бъдат чути

Супер Луната е явление, което се случва сравнително рядко. Този ден може да се нарече специален, но не винаги е благоприятен. Следващата Супер Луна ще бъде на 8-ми април, а астролозите разкриват какво може да очакваме от този ден.

На 8-ми април ни очаква Пълнолуние в знака Везни. Няма да е най-лесният ден: всъщност е един от най-опасните дни през април. Очаква се в този ден да възникнат много непредвидени неприятности, но сред тях могат да се появят и положителни събития.

При тази Супер Луна небесното тяло ще е много близо до Земята, ще изглежда по-голямо от обичайното и ще свети по-ярко. Така Луната ще бъде и доста по-влиятелна. Негативни влияния ще има, но ако успеем да се съсредоточим върху положителното, това ще ни помогне да станем по-добри и по-успешни в сферите, в които се надяваме това да се случи.

На този ден Луната може внезапно да изпълни нашите желания по отношение на пари или материални ценности. Печалбата на пари е възможна. Има и шанс да се натъкнете на приятни отстъпки в онлайн магазините. Някой може да ви предложи добра сделка.

За да реализирате мечтите си през този ден не бива да стоите отстрани, а да действате. Много от вас ще се радват на късмет, ако се активизират и се борят за желанията си. Необходимо е просто да бъдете дейни, но и все пак внимателни. 

В любовта късметът ще очаква онези, които се опитват да се променят към по-добро. Везните и Пълнолунието се комбинират добре в това отношение. Въздушният елемент ще повлияе положително на тези, които не искат да останат същите, а да се развиват в името на любовта и щастието. Това важи и за вътрешния свят: късметът очаква онези, които започват да се движат към търсенето на любов и намирането на щастие.

Супер Луната ще донесе късмет на тези, които търсят промяна. Също така е важно през този ден да сте настроени оптимистично –  това ще помогне да се изпълнят най-съкровените ви желания!

edna.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене