Лидерът на ГЕРБ – Сандански се закани дойде ли ГЕРБ на власт да вкара местни политици в затвора

zapad-yug-broi-14-str-01Като дойде ГЕРБ на власт, не е изключено да имаарестуван политик от Сандански!

Много нередности се извършват в нашия град, за една година бяха направени такива поразии, че с години няма да може да се решат проблемите от тя, това разкрива в ексклузивно интервю за вестникът на Сандански и Птерич – Запад ЮГ лидерът на ГЕРБ – Сандански – Георги Баханов.

Свързахме се с общинския лидер на партия ГЕРБ – Сандански, Георги Баханов заради сондиране на мненията на местните политици преди падането на кабинета на Пламен Орешарски, пишета колегите от регионалния таблоид. Сондираме мнения, настроения за предсрочните парламентарни избори. Какво да очакваме от местните политици по време и след кампанията. След дълго мълчание в медийното пространство Георги Баханов проговоря първо пред вестника на Сандански и Петрич – ЗАПАД-ЮГ.

– Господин Баханов, къде ви намираме?

– Вестник Запад ЮГ?! На какво дължа тази „чест“ ? (Смее се)

– Решихме да ви потърсим за коментар относно политическата обстановка в страна и в региона. Какви са настроенията, очакванията и целите ви като местен партиен лидер?

– Игнорирайки отношението лично към мен на вашата медия и показвайки, че съм широко скроен човек и имам чувство за хумор, ще коментирам, започвайки с очакванията си това правителство час по-скоро да падне. Както казва нашият лидер Бойко Борисов, всеки един час на това управление е вреден за страната. След като то подаде оставка, започваме да се готвим усилено за избори.

– Каква очаквате да бъде кампанията, положителна или отрицателна?

– С една дума – тежка. Няма да ме изненада нищо в нея, защото ние от ГЕРБ сме преминали през чистилището на черния пи ар – не и без Ваша помощ, на медиите, и въпреки това продължаваме да бъдем първа политическа сила.  Това ни задължава и мотивира за продължим с този успех, вдигайки резултата на ГЕРБ високо. Толкова високо, че да съумее отново да управлява сами.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ЧЕТЕТЕ В ДНЕШНИЯ – НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК ЗАПАД ЮГ 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене